👤

Alcatuieste o compunere de maximum o pagina si jumatate, in centru careia sa se afle o pisica utilizand si elemente de portret. Gaseste un titlu potrivit compunerii tale. In redactare, vei avea in vedere urmatoarele repere : - viziunea personala asupra temei propuse; - înlănțuirea logica a ideilor si ordonarea detaliilor; - folosirea adecvata a unor figuri de stil si a modurilor de expunere

Răspuns :

pe canapeaua rosu de china, langa mine, sta pisica mea, (da tu un nume,chiar nu stiu). cand am luat-o dint-un magazin de animale era micuta cat un ghem de lana, cu blana gri deschis urechile mari si boticul de culoare negra. era foarte jucausa si draguta. acum, la un de la achizitionare este mai cumite si nu la fel de jucausa.
acum are blana gri inchis ca si boticul ca de carbune. darama mai totul din casa si isi ascutea ghiarele de mai orice. cand o scoteam afara din casa sarea dupa pasari nevinovate si o cert dar tot pisica mea iubita ramane. cu ochii ei care sunt de un albastru ocenic, doua safire! blanita matasoasa deasa si lunga. la un an de la achizitionare este mai cumite si mai mare, cu blana mai inchisa si boticul ca de carbune.
imi iubesc pisica indiferent ce rasa ar fi,bolnava sau sanatoasa, cuminte sau obraznica. sper ca te am ajutat, daca vrei iti spun si figurile de stil.am incercaqt sa o fac cat mai luga..