RO Study
👤
Amnevoiedeajutor8
Amnevoiedeajutor8
28-03-2018
Engleza
a fost răspuns
Ajutor , dau fundă .
Răspuns :
Antohelps
Antohelps
28-03-2018
1. high
2. fast
3. long
4. heavy
5. wide
6. long
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 23+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
12 Scrie A Patru Fracții Care Au Numitorul 9 Iar Numărătorii Numere Mai Mici Decât 9; B Două Fracții Care Au Numitorul 38 Iar Numitorii Numerele Pare Cuprinse Î
7 Din Fragmentul Propus, Selectați Toate Adverbele Şi Scrieți-le În Două Coloane: (1) Cele Care Pot Avea Grade De Comparaţie; (II) Cele Care Nu Pot Avea Grade D
Ioana Are O Sumă De 40 RON Ea Îi Dă Fratelui Său 25% Din Sumă Iar Bunicii 50% Din Cât A Rămas Câți Lei Are Acum Ioana De Puncte
B 30 Have You Ever Been In A Theatre? Write The Terms In The Right Places . Then Listen And Check. Audience Costumes Lighting Set Stage E
Fie Funcția F: ℝℝ, F(x) = M X + 6m - 1. Aϐlați M ∈ ℝ Astfel Încât: dau 100 De Puncte
Bună! M-ați Putea Ajuta Cu Ceva? Nu Mă Prea Descurc La Enleză. Mi-a Dat Să Fac O Prezentare În Power Point Despre Hobby-ul Meu. Pasiunea Mea Este Sa Joc Handbal
14. Dintr-un Vas S-au Scos Apă Şi Au Mai Rămas 9 L. Află Capacitatea Vasului. Stu Lu 2 Din Cantitatea De 2 001 Din Drum, Adică EL
AJUTOR VA ROG!!!!! DAU COROANA
3 Luând În Considerare Că Suma Măsurilor Unghiurilor Unui Triunghi Este Egală Cu 180º, Reproduceţi Şi Completați Tabelul. Denumirea Poligonului Numărul De Număr
Rezultatul Calcului \-7/+/+5/-/-12/= Și Al Calcului (-3)^2 +(-2)^3