RO Study
👤
CrisstianaCriss
CrisstianaCriss
28-03-2018
Matematică
a fost răspuns
(X²+x+1 )² - ( x²+x) ²=?
Răspuns :
Abc112
Abc112
28-03-2018
[tex]{( {x}^{2} + x + 1) }^{2} - {( {x}^{2} + x)}^{2} [/tex]
[tex] = {x}^{4} + {x}^{2} + 1 + 2 {x}^{3} + 2x + 2 {x}^{2} - {x}^{4} - 2 {x}^{3} - {x}^{2} [/tex]
[tex] = 2 {x}^{2} + 2x + 1[/tex]
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 66+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Va Rog Imi Dati Rezumat La D-l Goe urgent Va Rogggg Multt
Buna,as Vrea Si Eu Rezumatul La " Urgent" , " Lache Si Mache" , Si "Politica" De Ion Luca Caragiale Va Rog :D
Ma Ajutati Si Pe Mine Cu Doua Trasaturi Ale Genului Epic Cu Tot Cu Exemple Pentru Randuri Pentru Anul Nou De Ion Minulescu?
Produsul A Doua Numere Este 486,c.m.m.m.c. Al Lor Este 54.Aflati Numerele.
Determinati Trei Numere Naturale Stiind Ca Primul Reprezinta 3 Supra 4 Din Al Doilea Care reprezinta Jumatate Din Al Treilea, Iar Diferenta Dintre Al Treilea N
Într-un Triunghi Dreptunghic, Măsura Unui Unghi Ascuţit Este Egală Cu 30°, Iar Lungimea Catetei Mai Mari Este Egală Cu 5√3 Cm. Determinați Aria Discului Mărgini
Imi Puteti Spune Niste Intrebuitari Ale Padurii?
Într-un Triunghi Dreptunghic, Măsura Unui Unghi Ascuţit Este Egală Cu 30°, Iar Lungimea Catetei Mai Mari Este Egală Cu 5√3 Cm. Determinați Aria Discului Mărgini
Aflati Perechile De Numere Naturale Diferite De Zero,stiind Ca Suma Lor Este 96,iar C.m.m.d.c.este 16
Unui Produs, Care Costa 150lei, I Se Micsoreaza Pretul Cu O Treime, Iar Apoi Acesta Se Mareste Cu P%, Astfel Incat Pretul Sa Redevina Cel Intial. Determinati