👤
DanceBence
a fost răspuns

Vă rog!!!♥️♥️♥️Traduceți textul din imagine în română fără translatori. NU VREAU RĂSPUNSURI ÎN BĂTAIE DE JOC. Mulțumesc, pt. înțelegere!

Vă RogTraduceți Textul Din Imagine În Română Fără Translatori NU VREAU RĂSPUNSURI ÎN BĂTAIE DE JOC Mulțumesc Pt Înțelegere class=

Răspuns :

Sita s-a dus la bibliotecar. "Aș dori niște cărți despre mediul înconjurător," ea îi spunea. "Ați putea să mă ajutați?". "Desigur" i-a răspuns bibliotecarul, "Și tu cauți idei pentru competiția aceea?". "Da!", i-a răspuns Sita. "Păi, doi copii nu demult au împrumutat multe cărți de ale noastre. Dar ar trebui să-l vizitezi pe Chris Clarke. El a scris o carte despre aceste chestii și trăiește în Chester. El e foarte prietenos. El te va ajuta. Sunt sigur."
 Nu am făcut o traducere "Mot-A-Mot" (cuvânt-cu-cuvânt), deci aș recomanda să modifici unele cuvinte fără să faci mari schimbări. În plus, aș recomanda să analizezi traducerea, să vezi dacă ești mulțumit(ă) cu răspunsul meu.
Sita a mers la bibliotecar. 'Aș dori niște cărți despre mediu' a zis ea. 'Ma puteti ajuta vă rog?' 'Desigur!' a zis bibliotecara, 'Cauti idei pentru acea competiție deasemenea?' 'Da' a raspuns Sita. 'Păi, doi copii au luat multe dintre carțile noastre. Dar ar trebui sa il vezi be Chris Clarke. El a scris o carte despre aceste lucruri și trăieste aici in Chester. El este foarte bun. Te va ajuta. Sînt sigura.'