👤
Negru71
a fost răspuns

redactează o compunere cu titlul"la scoala"in care sa redactezi o întâmplare din viata ta de elev. folosește în compunere și răspunsul la următoarele întrebări. unde și când se petrece întâmplarea? cine participa la întâmplare? ce fapte s - au petrecut? cum ai reacționat tu? ce atitudine ai luat? ce ai spus? cum s-a finalizat întâmplarea? ce ai învățat din aceasta întâmplare? sa nu aibă mai mult de 12 rânduri. și de subliniat verbele din ea.

Răspuns :

la Scoala

La scoala , într-o zi de februarie , când zăpada strălucea mai mult ca niciodată, am ieșit cu colegii la o mica bătaie cu zăpada. Colegii mei au început să arunce cu zăpada in mine , iar o colega mi-a nimerit față. M-am supărat pe ea si m-am dus în clasa. După aceea colega ( poti sa ii dai si un nume daca vrei) a venit la mine sa isi ceara scuze . Eu am fost înțelegător/înțelegătoare si am iertat-o . Pana la urma am devenit iar prieteni . Am invatat ca nu trebuie să mă supăr din orice pentru că suntem prieteni cu toții.
.
.
.
Unde si cand se petrece întâmplarea?
-Întâmplarea se petrece la Scoala

Cine participa la Întâmplarea?
-Colega( poti sa ii dai un nume)

Ce fapte s-au petrecut?
-Lovirea cu zăpada in fața

Cum ai reacționat Tu?
- M-am supărat

Ce atitudine ai luat ?
-Nu am facut nimic, am plecat in clasa.

Ce ai spus?
- Am spus ca iert persoană respectivă

Cum s-a finalizat întâmplarea ?
- Am rămas prieteni și colegi foarte buni

Ce ai invatat din această întâmplare?
- Am invatat ca nu trebuie să mă supăr din orice pentru că suntem prieteni cu toții