RO Study
👤
Pandureciu
Pandureciu
22-01-2015
Matematică
a fost răspuns
buna, care sunt numerele in grupa unu
Răspuns :
BOOS213
BOOS213
22-01-2015
Zii mai multe despre propoziție
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 38+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
AM NEVOIE DE AJUTOR VA ROG MULT DE TOT! DAUUU COROANA!!!VA ROG AJUTAȚI-MĂ !!VA IMPLOR!DAU COROANA!
Texte Despre Primăvară Am Nevoie Urgent Azi Dau Coroană Orice Doar Ajutațimă
Scrie In Spatiile Libere Forma Potrivita A Adjectivelor Dintre Paranteze Amintirile Lui Erau:strada Copilariei,serile (lung) ... De Vara, Dansurile (frumos) ...
Ce Înțeles Are Cuvântul Îngroșat "Nu E Bine Sa Mănânci Struguri Cruzi" Cuvântul Îngroșat E Cruzi
A) Aduna Diferenta Numerelor 68 Si 39 Cu 40. b) Din 100 Scade Succesiv Numerele 50 Si 15. c) Micsoreaza Cu 3 Produsul Numerelor 6 Si 4. d) Mareste Cu 7 Catul Nu
In Reperul Cartezian XOy Se Considera Punctele A(-1-2),B(0,3)si C(-1,2) .Determinati Ecuatia Dreptei AB Stiind Ca Stiind Ca ABCD Este Un Paralelogram
Ajutați-mă Repede Pls
Plantele Polenizate De Insecte Au Florile : a) Parfumate Si Viu Colorate b) Frumos Mirositoare c) Mici Si Cu Culori Pale d) Au Culori Pale dau Coroana Inima Si
Țara Care Se Remarca In Producția Pomicola Este: -Serbia -Ucraina -Ungaria -R. Moldova
Transformă Propozițiile Următoare Astfel, Încât Pronumele Personale Să Fie La Numărul Plural: 1)El A Fost Lăudat De Către Învățătoare. 2)Tu Ai Participat La O Î