RO Study
👤
Anca223
Anca223
27-03-2018
Limba română
a fost răspuns
te tog ajutati !!! dau coroana !!!!
Răspuns :
MadRapRat
MadRapRat
27-03-2018
Predictiile mele:Eu cred ca Ninigra va fii transformata in pisica iar Alirgru o v-a gasi asa.Acestia vor cauta in leac pentru ,,boala" lui Ninigra si sa o faca inapoi tigruta ce era odata.Succes cu Ce s-a intamplat defapt!(Si eu am acelasi manual :)
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 65+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Analizați Perțile De Vorbire:Via,parfumați,eu,cânt
1 ♦Cât Înseamnă Din Bomboanele Aduse De Darius? Dar ?? 4 4 D = 4:2 Înseamnă 434 Ce A Constatat Matei? Ncercuieşte Fracția Corespunzătoare Părţii Colorate În Fie
O Carte Si Un Stilou Costa 25 Lei2 Carti Si 3 Stilouri Costa 60 Lei? Lei O Carte Si ? Lei Costa In Stilou(toate Cartile Si Stilourile Au Acelasi Pret)Help!
Selectează Un Epitet Şi O Enumerație Dintr-un Text Din Lecția Introducere. Interpretează, În Două-trei Enunţuri, Figurile De Stil Identificate.
Fie Sistemul De Doua Resorturi Ideale Din Figura, În Care Un Resort Este Orizontal, Iar Celalalt Face Un Unghi De 60 De Grade Cu Verticala. Constanta Elastica A
10. Efectuează, Ţinând Cont De Ordinea Efectuării Operaţiilor: 2. (-1) (+5)-(-2)-(+3)+77: (-11)-96: (-6)
La Un Joc Cu Zaruri Matei A Adunat In Total 90 De Puncte
Drăgălași Miei Zlurdă Pe Dealurile Înverzite Substantiv,verb,adjectiv Repede!!
Indică Adjectivul Fără Grad De Comparație Din Versurile De Mai Sus Ce Observi În Privința Utilizării Acestuia
Ex 21 Va Rogggg!!Imi Trebuie URGENT Acummm:((