RO Study
👤
Vilarica
Vilarica
27-03-2018
Istorie
a fost răspuns
cum se numesc credinciosi islamici la plural
Răspuns :
Emilia85
Emilia85
27-03-2018
credința islamică se numește: musulmană
un om cu această credință se numește: musulman
la plural: musulmani
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 26+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Cine Imi Spune Si Mie Regulile Fractiilor Zecimale Multumesc !!!
Identificati Felul Subordonatei Care Determina Verbele Subliniate In Frazele De Mai Jos Si Precizati Apoi Daca Verbele Sunt Predicative Sau Copulative : Ne Ajun
Te Rog Sa Mă Ajuţi: List Five Differences Between Definite And Indefinite Articles In English (a, An; The)
Calculaţi [tex](2^2-10:5)^0 =[/tex]
Un Elev Are De Rezolvat Niste Probleme De Matematica Intr-un Anumit Interval De Timp.Daca Ar Rezolva Cate 4 Probleme Pe Zi,i-ar Ramane 7 Probleme Nerezolvate,ia
Cine Ma Ajuta Si Pe Mine Cu O Compunere De 20-25 De Randuri Despre Importanta Animalelor In Viata Oamenilor? Nu Prea Am Idei :(
Bunicul A Cumparat Pentru Iarna 10 Metri Cubi De Lemne.Cate Tone De Lemne A Cumparat Daca Un Cub De Lemn Cu Muchia De 1 Dm Cantareste 580 G ? Multumesc!!
Aratati ca E(x)=[tex] \frac{ X^{2}-9 }{ X^{2}-4x+3 } [/tex]+[tex] \frac{x+2}{x+1} - \frac{ X^{2}+5x+2 }{ X^{2}-1} =1[/tex] , Pt Orice X∈R\{-1;1;3}
2 M De Perdea Costa De 5 Ori Mai Putin Decat 9 M De Panza. Cat Costa 1 M De Perdea,daca 1 M De Panza Costa 10 Lei?
Dintr-un Nr. Se Scade Suma Nr.43si 25 , Apoi Rezultatul Se Mareste Cu 38 Si Obtinem 40.Care Este Nr. Dat ?