RO Study
👤
Anonim
Anonim
26-03-2018
Matematică
a fost răspuns
6+8+10+.................+40=
Răspuns :
Nunununu123
Nunununu123
26-03-2018
40-10-8-6=26
6+8+10+26+40=90
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 31+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Mă Ajuți La Tema Te Rog Frumos
Se Considera N€ N ,n Mai Mare Sau Egal Cu 2, Si Numarul Rational Q
II.Fill Each Gap With One Word.1. I Always Asksteak When We Eat2. What Do You Usually Have ..lunch?3. It's A Good Idea To Warm.before You Start Running.4. Who D
Descazutul Este 10000 Scazatorul Este Numarul Cuprins Intre 4985 Si 4987.Afla Diferenta
Scoate Din Textul Dat:a)trei Substantive Nearticulate;b)trei Substative Articulate Cu Articol Hotărât Și Nehotărât.Heidi Începu Să Se Ducă În Fiecare Zi Pe Munt
Bună , Am Nevoie De Ajutor !
Elaboraţi Un Program Care Citeşte De La Tastatură O Secvenţă De Ca- ractere Şi Afişează Pe Ecran: a) Numărul Literelor Citite; b) Numărul Literelor Mari; c) Num
7. Ceasul „Motorola Mota 360º Este Unul Dintre Cele Mai Aspectuoase Ceasuri Dintrecele Cu Ecran Rotund Găsit De Fete.Rezolvă Exerciţiul (3 + 2 X 9 - 1): 5, Pent
Redactează O Povestire Scurtă Pe Una Dintre Temele De Mai Jos:1)Odata Pe Cand Ma Intorceam De La Scoala. 2)Ce Mi S-a Intamplat Odata La Rau/in Padure.3)O Intamp
Alcătuiți Enunturi Cu Următoarele Cuvinte, Stabilind Atât Relatia De Omonimie Cât Şi Pe Cea De Polisemiefundeeste Cazul!) :lac,corn,capră, Vară, Port,cocoș,corn