RO Study
👤
Rafimac
Rafimac
26-03-2018
Limba română
a fost răspuns
la ce te gandesti cand auzi cuvantul carapace
Răspuns :
Аноним
Аноним
26-03-2018
La o broască țestoasă.
Answer Link
Lory1241
Lory1241
26-03-2018
Carapacea broaștei țestoase
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 74+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Alcatuiti Propozitii In Care Cuvintele De Mai Jos Sa Aiba Alte Sensuri Decat Cele Din Text : Domn, A Paste, A Intoarce, A Gati, Masa, A Adapa, Cap, Casa, A Umbl
Va Rog Sa Ma Ajutati Cu Un Eseu Despre Tema Calatoriei In Opera BALTA ALBA. Urgenttt !!!!
Sa Se Afle Suma Numerelor A Si B ,stiind Ca A:b=7 A-b=84,va Rog Prin Metoda Grafica ,ca Nu Inteleg.
Dacă Micșorăm Lungimea Laturii Unui Pătrat Cu 8 Cm ,obținem Un Nou Pătrat,cu Aria Cu 132cm Pătrați Mai Mare. Aflați Lungimea Laturii Pătratului Inițial.ajutațim
O Propozitie Cu Cuvantul Caiet In Cazul Acuzativ Funtie De Atribut ,complement Si Nume Predicativ
Am Nevoie De Ajutor. Va Rog!!! Multumesc.Fie Functiile: F:R---R F(x)= -x+1/2g(x)= X+3/2.Sa Se Reprezinte Grafic Functiile: F*f ( F Compus Cu F) , G*g , F*g , G*
Povestirea Lectiei George Enescu Dupa Pavel Cimpeanu
Buna. Eu Sunt Clasa A 5 A Si Sunt La Lectia Imultirea Fractiilor Zecimale Si Vreau Sa Imi Rezolvati Urmatorul Exercitiu.1. Calculati; 2,53*11*8= 8,5*
Buna Ziua,am Nevoie De Un Text Argumentativ Despre Importanta Descoperirilor Stiintifice. Va Rog Frumos!
Va Rog !!! Un Text Argumentativ 15-30 Randuri Despre Rolul Scolii In Formarea Personalitatii Unui Adolescent