RO Study
👤
Cipi31
Cipi31
26-03-2018
Limba română
a fost răspuns
cuvant asemabator la individ
Răspuns :
Conapoda
Conapoda
26-03-2018
individ-om, persoană, ființă, ins, băiat.
Succes!
Answer Link
Anamariby123
Anamariby123
26-03-2018
Persoana, om, ins
Sper ca te-am ajutat!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 33+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Cine Ma Ajuta Si Pe Mine Cu Testul 2,rog Mult Rezolvarile Complete Nu Doar Rezultatul,ca Rezultatele Le Am Si La Sfarsitul Manualului,multumesc Mult
Ce Este Nuvela ? Cam Ce Cuprinde O Nuvelă ? Care Sunt Trăsăturile Nuvelei ?
Cerinta: Desenati Trei Poliedre Diferite Care Sa Aiba Sapte Fete. eu Vreau Doar Exemplele(cum Se Numesc) Sau Un Link. :D
Indica 5 Modalitati De Mentinere A Starii De Sanatate A Propriului Sistem Cardiovascular Si 5 Comportamente Care Afecteaza Sistemul Tau Cardiovascular
Noteaza Denumirea Vaselor Sangvine Descrise In Enunturile De Mai Jos 1)Vase In Care Singele E Pompat Din Inima 2)Vase Care Aduc Singele Spre Inima 3)Cele Mai Mi
Rezolvati Problemele: Laura Avea O Economie De 425 Lei.Ce Suma I-a Ramas Daca Si-a Cumparat O Pereche De Sosete De 90 Ei Si O Carte De 185 ?Scrieti Fiecare Rezo
Compunere Despre Un Obiect Preferat .............AJUTATIMA VA ROG ACUMMMMM
Matei A Masurat Planta Pe 2 Septembrie De La Fereastra Sa Si Avea 10 Cm ,peste O Saptamana Planta A Crescut Cu 3cm .daca Planta Creste In Acelasi Ritm : Eviden
Daca Andreea Va Urca Pe Munte Pe De O Parte Si Va Putea Cobora In Alta Parte El Ar Putea Ajunge In Kenia.Sti Unde Pot Fi Asstfel De Altitudini?Ai Idee Unde Ar
Alfabetul Spaniol Doresc Sal Mi Aratati