RO Study
👤
Miuki1234
Miuki1234
25-03-2018
Geografie
a fost răspuns
Ce resurse naturale are Franta?
Răspuns :
Rose77
Rose77
25-03-2018
carbuni, petrol, minereuri naturale, etc.
Answer Link
NNiikkuu
NNiikkuu
25-03-2018
Principalele resurse naturale ale Franţei sunt : cărbune
superior (
în Podiş
ul Ardeni),minereuri de fier (Lorena, Masivul Central), gaz metan,
bauxită
(Alpii Francezi, Pirinei), lemn, zinc
şi potasi. Sper că te-am ajutat!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 93+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
52. Într-un Vas Cu Apă Se Dizolvă 36 G Amestec De Hidroxid De Sodiu Şi Hidroxid De Potasiu. Prin soluţia Obţinută Se Trece Un Amestec Gazos Format Din CO Şi CO
168. Se Prelungesc Laturile Unui Pătrat În Acelaşi Sens Cu Segmente Congruente Și Se Unesc Punctele Obţinute; Apoi Se Construiesc Pe Laturile Patrulaterului For
Rezumat Colț Alb Partea A2a Capitol 2
Ofer 100 De Pct Și Coroana!
27 În Figura Alăturată, Triunghiul ABC Este Dreptunghic în A, AA' Este Înălțime, AM Este Mediană, Iar CN Perpendicular Pe AM . a Arătați Că ACA'N Este Trapez I
3. Scrieti Numărul Natural Care Este: A) Cu 12 Mai Mare Decat 6; B) Cu 13 Mai Mic Decât 28; C) De 4 Ori Mai Mare Decât 10; D) De 6 Ori Mai Mic Decât 18.
Scrieţi Un Argument În Favoarea Afirmaţiei Următoare: Eubacteriile Sunt Încadrate În Regnul Monera
Rezolvarile Complete Va Rog La Toate Ex
1. Sportivii Din Colegiile Americane Valorează Milioane De Dolari Pe Piața Sportului Profesionist Din SUA, Baschetbaliştii Ocupând Poziții De Top. Dacă Se Face
Buna!Am Nevoie De Părerea Oricui Despre Un Subiect Pe Care Încă Nu L-am Decis Înca Și Sunt Pe Ultima Suta De Metri Cu El. De Aceea Vă Cer Părerea Voastra Despre