RO Study
👤
Ingacernafca
Ingacernafca
25-03-2018
Franceza
a fost răspuns
ajutatima va rog la franceza
Răspuns :
Anastasia04
Anastasia04
25-03-2018
Tu aimes tes grands - parents . Il aime ses copains .Ils aiment le francais . J' aime les gâteaux et les bonbins . Nous aimons le roumain . Vous aimez votre village natal .
Sper ca te-am ajutat si ca e bine !
Succes la limba franceza !
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 46+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
2. ● Deseneaza Schematic Un Țesut Vegetal Care Transporta Apa Si Saruri Minerale.●Indica Directia Circulatiei Acestor Substante●Scrie Denumirea Țesutului
Ținând Seama De Măsura Lor , Scrieți Unghiurile De Mai Jos In Tabel: Urgent Va Rog Dau Coroana Urgent!!!!!!
Suma A Doua Numere Este 4154. Daca Unul Dintre Termeni Ar Fi Cu 1506 Mai Mare Decat Este Acum,carear Fi Suma Numerelor.
Triunghiurile ABC Și DBC Sunt Dreptunghice Unghiul A=D=90 De Grade Și E Este Mijlocul Laturii BC. A) Dacă Punctele A, E, D Nu Sunt Coliniare Demonstrați Că Triu
Sa Se Termine Mulțimile Și Sa Se Calculeze: (in Poza) Va Rog Frumos Ajutați Ma!!!!! Măcar Primele Din Ele..
Insusire Pentru Bunica.
Compunere Întâmplare Petrecută Cu Un Animal ( De Preferat Pisica ) De Minim 100 De Cuvinte Am Nevoie Urgent !!!
Ofera Un Exemplu De Numere Naturale A Si B Pentru Care √a+√b=√a+b. URGENT!!.
Scrie O Compunere De 10 Rânduri In Care Sa Ai Sinonime Și Antonime Va Roggg Mult!!!E Urgent!Dau Coroana!!
Bună! Am Nevoie De Ajutorul Vostru La Limba Română. Exercițiul Sună În Felul Următor: Ce Este Comunicarea Persuasivă? Unde Se Folosește? Cu Ce Scop Se Folosește