RO Study
👤
Anonim
Anonim
24-03-2018
Engleza
a fost răspuns
Va rog mult. Dau coroana
Răspuns :
Roxannad
Roxannad
24-03-2018
i wish i was good at fizing computers
i wish i did save the doument
i wish that my sister would not use my phone without asking
i wish that laptop wasnt too expensive
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 74+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Imi Puteti Spune Cuvinte Cu Sufixele: Easca , Ui , Uriu , An , Ean Si Prefixele : Extra , Super , Hiper , Arhi , Inter , Ne , Sub , Stra , Trans . Mai Repede !
Ordonati Descrescator Toate Numerele De Forma Abc Scrise Cu Cifre Diferite Stiind Ca : A+2xB+3xC=17
Pentru Ce Termen Necunoscut A Din Relatia A*a-a Obtinem Cel Putin 20 Si Cel Mult 72"
Un Dialog Intre O Albina Si Un Trantore
Rezolvati In R Ecuatiile(clasa A 8): a)6x(x La A Doua)+0,5x=0 b)3x(x La A Doua)+13x-10=0 c)5x(5x+2)+3=2
Hei! LA Multi Ani De 2 Martie! Pentru Ca Tot A Venit Primavara Profii Mi-au Cerut Sa Fac O Compunere Ddespre Un Subiect La Alegere Si Eu M-am Gandit La Prieteni
Povestirea Mai Pe Scurt La Pupaza Din Tei De Ion Creanga...va Roog :*
Despartiti In Propozitii Frazele: • Trupul Ei Ar Fi Vrut Sa Cante Si Sa Inmugureasca; Simtea Intrand In El Soare Si Bucurie, Dar In Acelasi Timp Se Ofilea In Ea
Din Doua Valuri De Panza, Unul Cu Lungimea De 24 M Si Altul De 16 M Se Cofectioneaza Camasi. Stiind Ca La O Camasa Se Foloseste 2m ,sa Se Afle Cate Camasi Se Co
Mama Si Tatal Au Impreuna 80 De Ani. Copilul Este De Doua Ori Mai Mic Decat Mama Si De Trei Ori Decat Tatal. Sa Se Afle Varsta Celor Trei.