RO Study
👤
Anonim
Anonim
23-03-2018
Limba română
a fost răspuns
Eseu 4-5 enunturi pe tema ,,Prietenia''
Răspuns :
Afloare30p5wl2q
Afloare30p5wl2q
23-03-2018
Prietenia un lucru important , ea se castiga cu încredere. De asemenea ea este bazată pe fericire , prieteni trebuie să fie cei care te ajuta la greu ,sunt lângă tine tot timpul. Aceasta trebuie să fie o prietenie adevărată.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 53+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Dau Coroana Promit Va Rog Frumos Va Implor!!!!!!!!!!clasa A-II-a Engleza
In Triunghiul ABC Se Cunosc B=64 De Grade Și C=42 De Grade.Bisectoarele Unghiurilor B Și C Se Intersectează In Punctul I. Demonstrați Ca BC>CI>BI
Suma A 3 Numere Este 682.Al Treilea Nr Este Mai Mare Decât Al Doilea Cu 115 Și Mai Mic Decât Primul Cu 170.Afla Numerelerezolvo Cu Secvente Plss Dau Corona Și 1
Vă Rog O Întâmplare Amuzantă Din Viața Voastră.Ceva Original Şi De O Pagina Jumate.Dau Coroana.Vă Rog.
Caracterizați Un Organism La Alegere Dintr-un Lanț TroficLanțul Meu Trofic Este:iarba-căprioară - Lup Va Rogg Ajutorrr
Cum Se Citeste/scrie C7H8, Sunt Paleta La Chimie Si Nu Gasesc Pe Internet.
1. Recitește Textul, Apoi Răspunde La Următoarele Întrebări. A) Cum Se Purtau Oamenii Cu Micul Cerşetor? B) Unde L-a Văzut Tom Pe Prinţul De Wales? C) Ce L-a Fă
De Ce Afirma Băiatul A Zmeul Este InteleptA) Ca Sa Îl Convingă Sa Zboare Mai DeparteB) Ca Sa Îl Lase Sa Citească Basmele Din CarteC) Ca Sa Îl Induplecesa Plece
La Oglindă Pisicuța-i Încântată: Poți Să Zici Orice, Nu-mi Pasă - „Ce Oglindă Fermecată! Știu Că Sunt Cea Mai Frumoasă! Mă Uit Şi Nu-mi Vine-a Crede Eu Sunt Ce
Uneşte Propoziţia Cu Analiza Corespunzătoare A Predicatului. Lasomia A Înflorit. Unde Ai Găsit Radiera? Drapelul Flutură În Vânt. Noi Vom Ajunge La Timp. P.V. →