RO Study
👤
Fever
Fever
23-03-2018
Chimie
a fost răspuns
Masa moleculara relativa MgSO4
Răspuns :
Mihaimaimascup52uv6
Mihaimaimascup52uv6
23-03-2018
masa moleculara se calculeaza prin insumarea tuturor maselor atomice ale atomilor componenti ai substantei
deci M(MgSO4) =A(mg)+A(s)+4*A(o)=24+32+ 4*16=120g/mol
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 95+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Heiii ..I've Got..Inseamna "I-am Luat" Sau M-am Incurcat Eu... ?
(2+√3)TOTUL LA PUTEREA A 4A +(2-√3)TOTUL LA PUTEREA A 4A
Intro Cutie Sunt Cu 36 Mai Multi Nasturi Mici Decat Nasturi Mari.stiind Ca Nasturi Mici Suntde 3 Ori Mai Multi Decat Nasturi Mari,sa Se Afle Cati Nasturi De Fie
Aflati Numarul Natural Care,adunat Cu Sfertul Sau,este Egal Cu 250.
Intrebari La Poezia Muma Lui Stefan Cel Mare De Bolintineanu.propozitii Cu Corn ,secure,zdrobiti,coronat Cu Flori ,corn
Pentru O Gradinita Sau Cumparat 5 Lenjerii Si 5 Paturi,platinduse,an Total,395 De Lei.O Patura Costa Cu 29 De Lei Mai Mult Decat O Lenjerie.Aflati Cat Costa O P
Se Considera Un Paralelipiped Dreptunghic.Utilizand Notatiile Specifice Paralelipipedului Dreptunghic Rezolvati Urm. Probleme: c)Daca L=4 Cm,l=3 Cm Si V=60 Cm P
Suma A 2 Nr Este 906. Daca Scadeti Dintr-un Nr Pe 3 Si Il Adunati La Celelalte Numar,atunci Cele 2 Nr Vor Fi Egale. Descoperiti Care Sunt Numereleva Rog Din Suu
Opinia,in 7-8 Randuri,despre Afirmatia Enuntului:''Acestea, Alaturi De Povesti, Il Pot Ajuta Pe Copil Sa Se Pregateasca Pentru Acele Aspecte Ale Realitatii Cu C
Am Un Exercitiu De Facut Dar Nu Stiu!!:(( Manual Clasa A 8-a PaginaAm Un Exercitiu De Facut Dar Nu Stiu!!:(( Manual Clasa A 8-a Pagina 158 Exercitiul 2Faceti Ex