RO Study
👤
Goo3
Goo3
22-03-2018
Limba română
a fost răspuns
care sunt verbe: punctul al doilea.
Răspuns :
Carolina3333
Carolina3333
22-03-2018
trecu ,se legana,cauta ,vazindul,adumi,zise ți-oi da,se codea
Answer Link
Mihneagoleap0i69v
Mihneagoleap0i69v
22-03-2018
trecu,se legana,cauta, zise, adu-mi, si-ti voi da, sa-mi aduci,ti-oi da, se codea,zise, spune-mi-voi,voi gasi, reteza-ti-l-voi
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 31+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Așază În Ordine Alfabetică Cuvintele Din Versurile Ghicitorii De Mai Sus . Ghicitoarea : „Dă Concert Noaptea Pe Lac Și Tot Cântă „Oac! Oac! Oac!” La Distanță
Transforma Cuvintele In Adjective. blandete- salbaticiunea- Ajutor ! Multumesc.
Prezinta, In Maximun 30-50 Cuvinte (3-5 Randuri), Semnificatia Enuntului:"Jos,pe Pietris,intr-o Risipire De Fulgi, Zacea Pasarea Insangerata..."
Formuleaza Cate Un Enunt In Care Sa Numesti Urmatoarele Elemente Referitoare La Textul Citat: A.capitala Rusiei B.raul Pe Care Este Situata Capitala Rusiei
Care Cuvinte Apartin Vocabularului Fundamental Si Care Cuvint Celui A Mesei Vocabularului:joi,frate,hepatita,vaca,emporiu,negru,monser.ontogeneza,mae,a Manca,po
Calculați Media Geometrica A Numerelor A Si B, Unde: a=radical Din 50+radical Din 72+3 Radical Din 18-radical Din 98-2 Radical Din 32; b=0,(3) * 12 Radical Din
Un Nr Este Cu 34 Mai Mic Decat Altul,iarsuma Lor 38 Care Sunt Nr
Inmultirea Numerelor Naturale Are Urmatoarele Proprietati
Determinati X∈Z Stiind Ca: a) 7-10x/x∈Z; b) 17-10x/x-1∈Z.
O FANTANA ARTEZIANAIN FORMA UNUI PARALIPIPED DREPTUNGHIC ARE DIMENSIUNILE:20,1DM;234CM;0,12DAM. Calculati Cu Cati Litri De Apa Trebuie Alimentata Fantana?