RO Study
👤
Fsgsyaf
Fsgsyaf
21-01-2015
Matematică
a fost răspuns
8/5-x=3/4
va rog eu ajutati-ma
Răspuns :
Mariusel01
Mariusel01
21-01-2015
8/5-x=3/4
aduc la acelasi numitor
8·4-20·x=3·5
32-20x=15
20x=17
x=17/20
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 69+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Un Obiect Sa Redus Cu 20 Lei Iar Apoi Sa Mai Redus Cu 20 La Suta ...aflați Prețul Inițial Al Obiectului Dacă Actualul Preț De 200 Lei
Fie Ecuatiea X^2+ Mx-8 =0 Scrieti Relatiile Lui Viete Si Determina Solutiile Ecuatiei Daca Una Din Ele Este 4 .Afla Valoarea Coigicientului M
Alcatuieste Un Text In Care Sa Folosesti Minim 20 Adjective.Vă Roooog, Ajutati-mă !!!!!
Help Va Rog ...... Dau Coroanag) 7 Cutii Si 3 Pungi Cu Detergent Costa 364 Lei7 Cutii Si 4 Pungi Cu Detergent Costa 385 LeiRăspunsurile Doar Va Rog
Imi Puteti Spune Si Mie Toate Formulele De La Conul Circular Drept? ( Doar Cele Pentru Clasa A 8-a)
Ioana Doreste Sa Puna In Vaze Trandafirii Pe Care Ia Cules Din Gradina. Daca Pune Cate 7 Trandafiri Intro Vaza, Ii Raman 5 Trandafiri. Daca Pune Cate 9 Trandafi
O Vanzatoare A Amestecat Din Greseala 2 Kg Bomboane Cu Pretul De 4,3 Lei Kg Cu 3 Kg De Bomboane Care Au Pretul De 5,6 Lei Kg. Cu Ce Pret Trebuie Sa Vanda 1 Kg D
Află Aria Unui Pătrat Cu Latura De 3 Cm2. Dau Coroană.
Stabıleste Valoarea Morfologica Din Text A Cuvintelor Subliniate İtı Place Sa Te Uiti Cand Trec Trenurile. Cuvintele Subliniate: Iti, Cand, Trec, Trenurile. R
Ati Vazut Vreodata O Scamatorie? Povestiti Unde Si Cand S-a Intamplat, In Ce A Constat Aceasta Si Ce Reactie Ati Avut La Final.Va Rog Dau Coroana Si 50 Puncte!!