👤
a fost răspuns

vă rog cât de repede se poate exercițiile 7 8 9 și 10 ofer 50 de puncte o coroană și un mulțumesc

Vă Rog Cât De Repede Se Poate Exercițiile 7 8 9 Și 10 Ofer 50 De Puncte O Coroană Și Un Mulțumesc class=

Răspuns :

7)parintii sunt foarte ocupati in ziua de azi, dar ei o fac aceasta pentru a ne asigura conditii bune de trai , si pentru aceasta le sunt foarte multumita.
8)''Dor de casa''- Dorul de casa este un sentiment foarte puternic pe care nimeni nu-l poate inlocui cu ceva mai dureros decat asta.  Te gandesti la familie ,la prieteni, la toate ce s-au intamplat acolo ,si iti vine un dor nespus de mult. 
  Casa parinteasca este cea mai sfanta amintire din copilarie.
9)Activitatea ''Scoala altfel 2018'' un program dedicat activitatii extracurriculare si extrascolare. In aceasta saptamana scolile alaturi de profesori se straduie sa le ofere tinerilor cele mai interesante experiente de invatare neconventionala. Activitatile variaza de la lectii si vizite in muzee si institutii publice pana la ateliere de teatru.
10)-Buna ziua draga lalea.
 - Buna pasare calatoare.
 - Floare, de ce esti asa de trista?
 - Sunt trista deoarece n-am nici un prieten cu care sa-mi exprim emotiile care ma ating la suflet.
 - Daca vrei pot sa-ti fiu eu prieten bun de nadejde. Dupa ce voi veni din tarile calde imi vei spune ce te atinge la suflet si eu la fel o sa-ti spun.
 - Iti multumesc mult pasare, te-am intalnit atunci cand cel mai tare aveam nevoie de cineva. Si eu o sa-ti fiu un prieten bun.

sper ca te-am ajutat )