RO Study
👤
Shaormist
Shaormist
22-03-2018
Ed. tehnologică
a fost răspuns
definiti contragerea. pls
Răspuns :
Fevronica
Fevronica
22-03-2018
Contragerea consta in transformarea unei propozitii subordonate in parte de propozitie corespunzatoare.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 49+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
4..Cati Moli Din Fiecare Substanta Se Gasesc In 10g H₂o;20g NH₃;10g HCL.7.Dati Trei Exemple De Substante Care Corespund Formulei Generale XY₂.Calculati Pentru A
Mama A Cumparat 5 Pachete Cu Cate 7 Creioane Fiecare. Cate Creioane Trebuie Sa Mai Cumpere Ca Sa Aiba 41 ? ( Deci M-am Contrazis Cu Cineva Pe Aceasta Problema D
Am Nevoie De O Compunere Cu Titlul ''Sclipirea Noptii" .Trebuie Sa Fie Creativa Si Sa Aiva Figuri De Stil !!!Va Rog Mult ! URGENT !
Raportul A Doua Nr. Este 5/7 Si Media Lor Aritmetica Este 29,4. Aflati Nr.
Evenimente Din Viata Clasei
Stie Cineva Sa Rezolve Exercitiul:de Cate Ori Apare Numarul 5 De La 1 La100?vreau Sa O Scrieti Cu Tot Cu Rezolvare Nu Doar Raspunsul!cine Nu Imi Scrie Raspunsul
Ziceti-mi Cum Se Spune Cu Sens Asemanator La Durerea
Cum aflii valenţa Unui element din Formula Chimică?De Exemplu Cum Scoţi valenţa carbonului din formula: NaHCO₃ ?
Daca Un Dreptunghi Are ARIA= 9 Cm2 Si PERIMETRUL= 13 Cm.......afla LUNGIMEA Si LATIMEA Dreptunghiului......:0
Am Nevoie De O Compunere Cu Titlul '' Un Gest Frumos '' In Care David Si Mihai Sa Fie Personaje . Am Nevoie URGENT !!!Sa Fie Compusa De Voi Nu Luata De Pe Net !