RO Study
👤
Cassandra253
Cassandra253
21-03-2018
Geografie
a fost răspuns
doar subiectul 3!!! va rog pana maine
Răspuns :
AndreeaMicu
AndreeaMicu
21-03-2018
Asemanari:
Ambele:
- au climat montan
- primesc influente de la Oceanul Atlantic si de la Oceanul Pacific
.Deosebiri:
- America de S primeste mai multe precipitatii decat America de Nord.
-America de S are si climat tropical umed.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 26+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
A)Determinati Formula Alcoolului Monohidroxilic Saturat Cu Un Continut De C 52,17% b) Care Sunt Izomerii Posibili Ai Acestuia?
Ajutatima Si Pe Mine Va Rog "Ştiind Că A=614; B= A-259; C= B-138, Află Valoarea Fiecărei Litere."
Am Si Eu Nevoie De O Scrisoare In Engleza. Adresata Unui Prieten. Va Rog Mult Ajutatima Am Nevoie De Ea Astazi
Imi Ziceti O Propozitie Cu: -odor=fiinta Iubita, Obiect De Pret; -peruzea=piatra Semipretioasa, Albastra; -plocat=asternut Gros; -rapsodi=cantec, Poezie; -real=
Nicu Are35 Alune Iar Sora Lui Cu 9 Mai Putine.Cate Alune Au Cei Doi Copii
O Racheta De Tenis Costa 475.000 Lei . Ovidiu Cumpara O Racheta Si 5 Mingi De Tenis Si Plateste 560.000 Lei . Notati Cu X Pretul Unei Mingi De Tenis , Scrie
Am Cunparat:2kg De Portocale,3 Kg De Zahar,1 Kg De Orez,4 Kg De Faina. Care Dintre Cumparaturi Pot Fi Transportate Cu O Sacosa Care Rezista Doar La Greutatia De
Ajutooor. Tasaturile Textului Non Literar.Va Rog Repedeee
Se Amesteca 2 Kg De Apa La Temperatura De 290k La Temperatura 320k. Sa Se Calculeze Temperatura Amestecului.
Un Dreptunghi Are Lungimea Egala Cu Dublul Latimi Si Aria 128m Cub Aflati Perimetrul Dreptunghiului