RO Study
👤
Janchiez
Janchiez
21-03-2018
Istorie
a fost răspuns
ce inseamna capitalul si cum a aparut acesta
Răspuns :
Adelinaastru
Adelinaastru
21-03-2018
Capital-bani care aduc bani;capitalul este o sursa mare de venit pe care l-au dezvoltat tarile mai dezvoltate pentru a avea o sursa productiva de venit.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 23+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Elena Pregătește Un Amestec De Sucuri De Fructe. 500ml-suc De Portocale 500ml-suc De Grapefruit 450ml-suc De Căpșune 450ml-suc De Visine 100ml-suc De Zmeura a)
La Un Magazin Sa Constat Ca Dupa Ce Sa Vandut 60% Din Cantitatea De Struguri Exzistenta Au Mai Ramas 24Kg . Cate Kg De Struguri Erau La Inceput
Dau Coroană Urgent Va Rog Ex 4 De La E La L Si Ex 6
Sfertul Unui Număr Este Mai Mare Decat Jumătatea Altui Număr Cu Tot Atât Cu Cât Este Mai Mare Sfertul Lui 28 Decât Triplul Lui 2.Dacă Suma Celor Două Numere Est
În Textul ... Vremea NECONTENIT I-a Lovit Până Ce Le-a Plecat Frunțile ADÂNC Spre Pământ. Cuvintele Subliniate Sunt: a) Adjective; b) Adverb De Mod, Adverb De L
Completeaza Tabelul Urmator , Stiind Ca Se Refera La Un Patrat :va Rooggg Urgent !!! Am Nevoie De El Pana La Ora 09:00 Va Rooogggg Urgent !!am Sa Va Răspund Si
Numeste 3 Teme Pe Care Le-am Sdutiat Si Scrie Ce Ai Invatat Din Ele.E Din Cartea De Ed.civica.PLZZZZ
In Trei Biblioteci Sunt La Un Loc 686 De Carti.Cea De A Treia Are Un Nr Dublu De Carti Fata De A Doua ,iar Prima Jumatate Din Nr De Carti Al Celei De A Doua.Cat
A=? Dreptunghi P=72 Cm latimea De 11 Ori Mai Mica Decat Lungimea.
Pentru MgO Scrieti 2 Metode De Obtinere , 1 Proprietate Fizica Si 3 Proprietati Chimice.