RO Study
👤
Arienutza
Arienutza
21-01-2015
Biologie
a fost răspuns
culturi agricole specifice zonei de cimpie
Răspuns :
Yonutache
Yonutache
21-01-2015
grau orz porumb coacaze
Answer Link
Quetro
Quetro
21-01-2015
De cereale: porumb, grâu, orz, ovăz, secară;
de legume: roșii, castraveți, ardei etc.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 75+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Un Corp Cu Masa De 5 Kg Este Ridicat Vertical Cu Viteza Constanta 4 m/s La Inaltimea H=12 M (g = 10 N/kg).Forta Necesara Ridicarii Corpului Este.... ?Am Variant
Va Rog !!!Un Cub Cu Latura De 8 Cm Suspendat De Un Resort (Va Rog !!!Un Cub Cu Latura De 8 Cm Suspendat De Un Resort ( Dinamometru ) Cu Constanta Elastica K= 27
Intr-un Trapez Dreptunghic ABCD (AB // CD),m(<A)=90` ,AB=25 Cm,BC=13 Cm,CD=13 Dm.Aflati Inaltimea Trapezului
Propozitii Cu Cuvantul Unic
Suma A Trei Numere Este 657.Afla Al Treilea Numar Stiind Ca Primul Este 84.Iar Al Doilea Este De 4 Ori Mai Mare Decat Primul.Rezolvati Problema Prin Desen.
O Sursa De Apa,care Are Un Debit De 60 De Litri Pe Minut,alimenteaza Doua Fantani.Una Din Ele Primeste De Trei Ori Mai Multa Apa Decat Cealalta.Care Este Debitu
Scrieti O Povestire Despre Un Imaginabil Regat In Care Jocul A Fost Interzis Prin Lege .Va rog Ajutatima Imi Trebuie Neaparat .
Caracterizarea In 10 Randuri A Lui Gherghita, Din Baltagul.va Rog!
Cum Se Rezolva??? Descompuneti In Factori Grupand Mai Intai Convenabil Termenii:15x²y³+3x²y+10y²z²+2z²SiDescompuneti In Factori Aplicand Formula A²-b²=(a+b)(a-b
Indicati Forma Corecta A Pronumelor Si Adjectivelor Pronominae Demonstrative Din Enunturile Urmatoare:Baiatul Acesta/acestuia I-am Daruit Un CD.Pantofii Fetei A