RO Study
👤
Biaaaaaa1121
Biaaaaaa1121
21-03-2018
Matematică
a fost răspuns
Vá rog mi le rezolvati?
Răspuns :
Paundenisa3
Paundenisa3
21-03-2018
d=40× 4 d=160 doar asta o stiu
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 26+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Completati Ecuatiile Reactiilor Chimice.Precizati Tipul Reactiei.H₂SO₄+NaOH=......+.......Ca+O₂=.....MgCO₃=MgO+....ZnS+HCl=.....+H₂SNH₃+.....=NH₄ClAl+S=....AgNO
Ma Puteti Ajuta Cu Un Exercitiu La Limba Romana Varog :Formuleaza Sase Enunturi In Care:Atributul Sa Fie Exprimat Prin Substantiv,adjectiv Si Numeral Cu Valoare
√Daca Un Cerc Circumscris Unui Triunghi Echlateral Are Raza De √6 Cm Cat Este Latura Triunghiului??
Cardinalul Mulţimii A = {x ∈ N*|x < 5} Este E Egal Cu...VARIANTE:A.6 B.3 C.5 C.4Vă Roog!! Ajutaţi-mă Urgent!! Mulţumesc Muult!
Se Clorureaza In Prezenta Luminii 2 Moli Toluen Si Se Obtine Un Compus Clorurat Care Contine 44,1 % Clor. a) Determinati Formula Moleculara A Compusului Clorura
Doua Numere Naturale Se Numesc Prime Intre Ele Daca.................................O Fractie Ordinara Se Numaeste Ireductibila Dac.............................
Ce Personaje Anumite Sint In Ultima Luna De Toamna De Ion Druta????
Completati Ecuatiile Reactiiilor Chimice Si Trasati Prin Sageti Corespondenta Dintre Fiecare Ecuatie Si Natura Reactactantiilor Si A Produsilor De Reactie.react
Buna Am Nevoie Urgent :1)Explica Intrebuintarea Punctului In Prima Strofa.Seceta A Ucis Orice Boala De Vant.Soarele S-a Topit Si A Curs Pe Pamant.A Ramas Cerul
Ma Puteti Ajuta Varog La Problema Aceasta:In Trei Saci Erau 653kg Cu Faina.dupa Ce Din Fiecare Sac S-a Luat Aceeasi Cantitate De Faina,in Primul Sac Au Ramas 28