RO Study
👤
Dragoscristian9
Dragoscristian9
21-03-2018
Matematică
a fost răspuns
Ajutorrr!!!!Ofer 50 puncte!!!
Răspuns :
Iakabcristina2
Iakabcristina2
23-03-2018
Ai răspuns pe foaie.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 27+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Bunica Are 20 De Bomboane Le Imparte In Mod Egal La Cei 5 Nepoti Ai Sai. Cate Bomboane Primeste Un Nepot? (Va Rog Frumos Sa Faceti Rezolvarea)
AJUTATI-MA VA ROG!!!! alcatuiti Propozitii Cu Expresiile linistea Satului arsita Soarelui aerul Curat umbra Placuta A Unui Nuc
14,8 Dam Cubi=?mcubi
Buna! Ma Puteti Ajuta Si Pe Mine ? Am De Făcut Un Basm Despre O Jucărie Dea Mea Si Nu Am Nicio Idee . Eu Vroiam Sa Fac Despre Un Koala De Plus. Credem Ca Ma Put
Transcrie Un Atribut Si Un Complement Din Secventa :alergau Voioase Peste Paraie Sau Se Prindeau In Hore Vesele, Usoare Ca Fluturii Din Gradinile Palatului, Pre
Citeste, Cu Atentie, Afirmatiile Urmatoare, Incercuind Litera A, Daca Le Consideri Adevarate, Si Litera F, Daca Le Consideri False. Noteaza Pe Spatiile Punctate
Relateaza In Cinci Enunturi Despre Pasiunea Ta(lectura,muzica,pictura)utilizind Atribute Exprimate Prin Diferite Parti De Vorbire,subliniatile.
Am Ca Tema La Romana Un Exercitiu Pe Care Nu-l Inteleg:Argumentati Incadrarea Urmatorului Fragment In Categoria Descrierilor Literare,folosindu-va De Urmatoarel
Va Rog , Propozitii Cu Partile Corpului ! In Engleza!!
VĂ ROGB AJUTAȚI-MĂ:,,stufoasă "este Adjectiv Provenit Din Verb La Modul Participiu ?????