RO Study
👤
Daani9999
Daani9999
21-03-2018
Geografie
a fost răspuns
Aspectele climatice ale africi
Răspuns :
FlorinSavaMessi10
FlorinSavaMessi10
21-03-2018
Pai clima este ecuatoriala si se intinde pe o parte side alta Ecuatorului atingand si Golful Zair si coasta Golfului Guineei
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 94+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Tatăl Are 32 Ani Și Fiul Sre 8 Ani.Peste Câți Ani Tatăl Va Avea Vârsta De Trei Ori Mai Mare Decât Vârsta Fiului?
Scrieți Un Text Cum A Fost La Școala Online (două Adverbe De Timp Și De Mod)
Transforma Constructia Activa Din Secventa Destul Ca Foarte De Dimineata Dumnealor Frumos Gatite Impreuna Cu Tanarul Goe Asteapta Cu Multa Nerabdare Pe Petronu
14. Scrieți În Paranteză Ce Sunt Ca Parte De Vorbire Cuvintelesubliniate.La Mare Ai Mers? (În Portul Constanta S-au Aprins Luminile.Portul Românesc Este Cunosc
Rombul ABCD Are AB=BD=6cm.Aflati Lungimea Diagonalei AC.
Alcătuiește Un Enunt În Care Să Arăți Ce Ar Putea Denumi Pronumele Nehotărît ,,altora" Din Poezia ,,Eu Nu Strivesc Corina De Minuni A Lumii " De Lucian Blaga Da
VA ROG DAU COROANA! AVETI IN POZA EX.
Am Nevoie Doar Doar Sa Îmi Explicați Cum Sunt Legate Aceste Rezistoare... De Ce Nu Sunt Toate 3 In Paralel Și Se Iau 2 In Paralel Și In Serie Cu Al Treilea?? Da
Suma A Trei Numere Este 130 Afla Numerele Stiind Ca Fiecare Este De 3 Ori Mai Mare Decat Precedentul Rezolvare Prin Metoda Grafica Ms
Va Rog Sa Ma Ajutati Cu Acest Exercitiu . DAU COROANA!!!!