RO Study
👤
PhenixBoos
PhenixBoos
20-03-2018
Matematică
a fost răspuns
Ajutatima va-rog urgent
Răspuns :
102533
102533
20-03-2018
Am atasat rezolvarea mea
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 71+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
ABCD-Paralelogram masura Unghiului A Este 42 Grade Si 30`(minute) aflati Masura Unghiului B p.s. Explicati Mi Simie Caam Uitat Cum Se Face Multumesc!!!!
Cate Litere Si Cate Sunete Are Cuvantul Unchesul?
Am Nevoie Urgent De Rezolvari Va Rog Frumos. 1. Se Considera Functiile Liniare F:R->R Si G:R->R, Unde F(x)=x-2 Si G(x)=-x+3. Sa Se Arate Ca Graficele Celo
10 PUNCTE+COROANA+MULTUMESC,AJUTOR VA ROG!!!!! Determinati Numerele Reale A Si B,stiind Ca A^2+b^2+5=2a-4b
Dintr-o Damigeana In Care Erau 350 Litri De Bere S-au Scos 315 Litri.aflati Cat La Suta Din Bere A Mai Ramas.
Alcatuieste O Compunere Cu Titlul Si Inceputul: O Vinere Mare Pe Cand Soarele Auriu Mangaia --cu Atat De Multa Tandrete
Monica A Parcurs Cu Bicicleta 156 Km Ceea Ce Reprezinta 26 La Suta Din Tot Drumul Aflati Cat Mai Are De Parcurs.
Continua Enuntul Completindu-l Cu Doua Subordonate Diferite Avind Acelasi Element De Relatie. Trenul Pleaca
Punctele A(-3,-5), B(-2,-1), C(1,1) D(x,y) Sunt Varfurile Unui Trapez Isoscel Cu BC Paralel Cu AD. Sa Se Afle Coordonatele Punctului D. Cu Demonstratie Va Rog.
1.Ce Parte De Vorbire Sunt Cuvintele : Două,epoca,corespondeau,vag ? 2. Precizeaza Functia Sintactica A Cuv. : Relată,zece Din Fraza "Poetul Relata Povestea Unu