RO Study
👤
Gheorman
Gheorman
20-03-2018
Chimie
a fost răspuns
cum se numește substanta 2H2O
Răspuns :
Ancamhy
Ancamhy
20-03-2018
sunt doua molecule de apa
Answer Link
Грачов
Грачов
20-03-2018
Apă numai ce au 2 atomi deH
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 68+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
MAMA A PLECAT LA PIATA CU O SUMA DE 72.OOOOLEI.PENTRU CARNE A PLATIT 4 PE 9 DIN SUMA,2 PE 6 PENTRU LEGUME SI CU 1 PE 12 DIN SUMA A CUMPARAT UN LITRU DE ULEI.I
O Compunere Despre Dreptul La Sanatate
Sunt Clasa A VI-a Si Vreau Sa Citesc Niste Carti Interesante.Va Rog Dati-mi Niste Carti Ce Merita Citite Si Ma Va Ajuta.
Am Si Eu Nevoie De O Compunere Narativa O Intamplare Din Timpul Unei Vacante La BuniciVa Rog Frumos :D
Analizati Morfologic Si Sintactic Toate Cuvintele Din Versurile :Basme Pline De UrgieBasme Care Te-nconjoaraDespre Vremi De-odinioaraVremi Ce-n Veci N-au sa Ma
Unde Este Folosita Energia Mecanica ( Energia Cinetica Energia Potential Gravitationala/elastica )?Multumesc.Doresc Un Raspuns In 5 Minute
Comentati Urmatorul Citat: ,,Tot Ce Este Bun In Viata Ori Este Ilegal,ori Imoral, Ori Ingrasa,, Multumesc :D
Asupra Unui Corp In Miscare Actioneaza O Forta Orizonatala De 6 N Si Forta De Freca Ce Reprezitna 0,05 Din Greutatea Corpului. Determinati Masa Corpului, Daca L
MAMA A PLECAT LA PIATA CU O SUMA DE 72.OOOOLEI.PENTRU CARNE A PLATIT 4 PE 9 DIN SUMA,2 PE 6 PENTRU LEGUME SI CU 1 PE 12 DIN SUMA A CUMPARAT UN LITRU DE ULEI.I
Care Dintre Numerele A Si B Este Mai Mare ?a=1/1998(1+1/2+1/3+...1/1998)b=1/1999(1+1/2+1/3+....1/1999)