RO Study
👤
Iotu
Iotu
20-03-2018
Limba română
a fost răspuns
O propoziție cu n-or
Răspuns :
Andreeabitu201
Andreeabitu201
20-03-2018
N-or fi ei de vina pentru ce s-a întâmplat cu prăjitura bunicii .
Answer Link
Anamariby123
Anamariby123
20-03-2018
Aceste probleme n-or fi atat de grele precum par.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 45+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Underline The Correct Answer:1 What Will You Do / Are You Going To Do In The Holidays? 2 The Film Is Starting / Will Start In Ten Minutes, So Hurry Up! 3 When I
12. Сумма Квадратов Двух Последовательных Нату- ральных Чисел Равна 250. Найдите Эти Числа, зная, Что Одно Из Них На 10 Меньше Другого.
Salutvă Rog Să-mi Ajutaţi REPEDE!!!!III. Rezolvați Următoarea Sarcină: (15 Puncte) Unu M = 5 Kg Sania De Masă Este În Repaus Cu Orizontală = 30 Pe O Pantă Car
Verifică Dacă Numărul 3 Este Soluție A Ecuației: a) -2•x+3=9 b) -4•x+5= -7 c) 1/3•x-8=9
Ecuației: A) 4x²-6x+8=2x²+x+8; B) 20-5x2 = X²+20-x; C) − 7t² +10t+10=10t+3; D) 1-4y+5y² = Y² −4y+1.
Referat Fizică Echilibrul Mecanic În Natură
6. Report The Sentences Below. Make All The Necessary Changes. 1. He Said, "I Am Going Home Now." 2. He Wanted To Know, "Which Picture Is The Most Famous One?"
Termenul A Este În Raport De Încrucișare Cu D Termenul B Este Specie Pentru A Și Gen Pentru C , Termenul C Este În Același Timp În Contrarietate Cu Termenul D I
Mara Avea O Bancnotă De 10 Lei. A Cumpărat O Carte Şi A Primit Rest O Bancnotă. Află: - Cât Putea Primi Rest; - Cât A Costat Cartea. • Descoperă Toate Soluțiile
La Acest Exercițiu Să Mă Ajutați