RO Study
👤
Stas39
Stas39
20-03-2018
Limba română
a fost răspuns
ex 2 pleae repede please
Răspuns :
Dorelbordos
Dorelbordos
20-03-2018
In Chisinau
In Chisinau circula multe masini.Acest oras e foarte luminat.Dar mai luminos este Dumnezeu care nea adus pe acesta lume.
am avut si eu acesta tema chiar acum o faceam ai noroc
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 27+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ajutorrrr Dau Coroană Promitttttttt Repedeeee Că Nu Stiu
Delimitaţi În Contexte Adecvate Scrierea Ortogramelor: M-ai, Mai; L-a, La; S-a, Sa; Mi-a, Mea; ea, Ia, I-a.
În Figura Alăturată Este Schița Unei Secţiuni Într-o Seră. Arcul AB Este un Semicerc De Diametru AB = 13 M, M Este Un Punct Pe Segmentul AB, astfel Încât OM= 2,
21. Je Termine Les Phrases:J'habite À. J'habite Dans. J'habite Au. J'habite Près De. J'habite Loin De. J'habite Non Loin De. Despre Moldova .
Va Rog Ajutati Ma Cu Aceasta Compunere Repedeeee
Ilustrează Semnificația Călătoriei În Romanul „Fetița Căreia Nu-i Plăcea Numele Ei” De Elif Shafak. Dau Coroana
3. Curentii Oceanici Şi Curgerea Râurilor Sunt Mis. U Cări Ale Apei Care: A, Au Aceeaşi Cauză (vànturile); B. Au Cauze Diferite; R E Se Formează Ca Efect Al Cor
Predicatul Găseşte Pentru Fiecare Propoziție Predicatul Potrivit. Zăpada Încet Sub Căldura Soarelui. Jse Topeşte Curând, Păsările Din Nou Ies Mugurii Fragili Ai
Ma Poate Ajuta Si Pe Mine Cineva Sa Rezolv Punctul B
12. Masa Unui Corp Din Lemn Poate Fi Măsurată În.... Incercuieşte Litera Corespunzătoare Răspunsului Corect. A, Metri; C. Minute; B. Litri;