👤
XH3nDrIx
a fost răspuns

Redacteaza un text creativ in care sa introduci cuvintele si expresiile selectate. Da-i un titlu alcatuit din cuvinte care sa aiba sensuri neobisnuite.

Am ales eu cateva cuvinte si expresii pentru ca nu vreau sa fie textul foarte mare.
Cuvintele sunt: flori frumoase, uriasul bun, copaci verzi, jucausi, minunata, parfumate

Ajutati-ma va rog frumos !

Răspuns :

Uriaşul jucăuş !

Azi e o zi însorită...şi m-am gândit să merg în pădure să văd ce mai e nou .... am ajuns în pădure,era aşa frumos ..soarele era pe cerul albastru strălucitor, *copacii verzi* ,*flori frumoase parfumate*,pădurea era *minunată*.
Am ajuns la un loc unde era o uşa,o uşă închisă la culoare cu un semn ciudat.De curiozitate am intrat acolo ... era un domn unde era foarte panicat şi el mi-a zis că nu trebuia să deschid uşa.Deodată a apărut un uriaş ...care ma luat în mâna lui gigantică.
-Lasă-mă jos
-Ce cauți aici ?!
-De curiozitate am ajuns aici
-Nu trebuia să deschizi uşa *strigă cu un țipąt arzător*
-Dar de ce eşti aşa rău...?!
-Scuză-mă eu vreau doar să nu mai fiu singur !
-Adică
-Adică,nimeni nu se joacă cu mine ..deoarece sunt prea mare şi le este frică.
-Mă joc eu cu tine
-Woow..mulțumesc
Cred că acest uriaş este * jucăus*...el este *uriaşul bun*.După o oră de joacă cu mingea,prinselea toate jocuriile posibile..a venit vremea de a mă duce acasă.Cu siguramţă voi mai veni pentru a mă juca cu uriaşul meu jucăuş.