RO Study
👤
Moraruevelin
Moraruevelin
20-03-2018
Limba română
a fost răspuns
ma puteti ajuta va rog
Răspuns :
Sabin29
Sabin29
20-03-2018
var val rar
var vai car
var vag bar
var vah iar
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 97+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Impartind Numarul A La Numarul B Obtinem Catul 4si Restul 2 .Determinati Numerele A Si B Stiind Ca Sunt Invers Proportionale Cu 1 Si 5 Va Rog
Imaginează-ți O Discuție Cu Profesorul Tau De Limba Română Despre Importanta Lecturii. Scrie Un Dialog De 6-10 De Replici, În Care Să Valorifici Două Pronume
Cine M-a Ajuta La Exercițiul 6 !? Dau Coroana!!!!
Am Nevoie De O Poiezie Despre Prietenie Sau Proza
Va Rog Mult Am Nevoue De Ajutor E Important..nu Am Inteles Lectia Asta Si Am Nevoie De Niste Modele ..ajutorrr
Exprima Ti Opinia Despre Sacrificiul Mesterului Manole. Sa Fie 15 Randuridau Coroana.
O Definitie Pentru ,,puterea Executiva'' Si ..judecatoreasca'' Din Lectia[Unirea Principatelor Romane Si Reformele Lui Alexandru Ioan Cuza] Va Rog Urgent Dau Co
Formulează Propoziții În Care Cuvintele:zmeu, Uriașul,voi, Mașina, Dumneavoastră, Să Aibă Rol De Subiect, Ocupând Diferite Poziții În Proporție.
Alcatuieste Doua Enunturi In Care Cuvantul Timp Sa Aiba Sensuri Diferite. Timp (perioada) __Timp ( Stare A Atmosferei )____.
Formuleaza O Problema Care Sa Se Rezolve Prin Operetia: 64+8=72.Va Rogg Mult!! Dau 10 Pnct!!