RO Study
👤
Iulianabashcin
Iulianabashcin
20-03-2018
Fizică
a fost răspuns
Ce este lucrul mecanic?
Răspuns :
GusLnd
GusLnd
20-03-2018
Lucrul mecanic este o marime fizica scalara ce reprezinta produsul dintre componenta fortei si vectorul punctului de aplicatie.
Lucrul mecanic se masoara in joule(j).
Coroana?
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 57+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Un Microbuz S-a Miscat 0.99km Sub Acțiunea Unei Forțe De Tractiune De 4.8kN. Determina Distanta Parcursa De Microbuz Sub Actiunea Forteu De 24kN. Lucrul Mecanic
Am Si Eu Cateva Intrebari Legate De Fizica: 1. Ce Reiese Din Faptul Ca Viteza Medie Este Egala Cu Cea Instananee? 2. Cum Aflu Acceleratia Daca Am 2 Viteze, Masa
Va Rog .ajutatima Plsssss
Choisissez Le Bon Mot Dans Les Couples De Paronymes Suivants:Pour Changer Le Monde, Il Faut Se Sentir Solidaire/solitaire Avec Les Autres. C'est Un Garcon Solid
La O Florarie Sunt 200 De Frezii Si Zambile La Un Loc.Daca Se Vor Vinde 15 Zambile Si Se Vor Mai Aduce Frezii De 3 Ori Mai Multe Decat Erau,atunci Nr Freziilor
Formuleza Enunțuri Cu Ajutorul Cuvintelor:neasemuite , Amurg, Mladioasa , Mangaiere
Cum Se Calculeaza 2 Supra 8 Din 16
Redacteaza Un Text, De 150-250 De Cuvinte , In Care Sa Povestesti Actiunea Unui Film Pentru Adolescent , Care Te.a Impresionat . In Compunere Trebuie Sa Ai: -
Diferenta A Doua Numere Naturale Este 46.daca Il Impartim Pe Primul La Al Doliea Obtibem 5,2 Aftati Numerele
Punctul ,,f,,Va Rog!!pe Baza Datelor :1 Ari=1 Dam²=100m²1ha=1hm²=10.000m²