RO Study
👤
Kpahj
Kpahj
20-03-2018
Matematică
a fost răspuns
-2x+3=1/2
Va rog, cu tot cu rezolvare
Răspuns :
Alitta
Alitta
20-03-2018
- 2x + 3 = 1/2 | * 2
- 4x + 6 = 1
- 4x = 1 - 6
x =
-5 / (-4) =
5 / 4
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 77+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Va Am Nevoie Urgent Dau Coroană
Salut,matematicienilor ! As Vrea O Lista Completa Cu Relatiile Lui Viette,eu Nu Am Reusit Sa O Gasesc Online.Dar Nu Cele Clasice,cele Putin Mai Complicat,de Exe
Cu Ce Valoare Gramaticala Apare Folosit Cuvantul ,,greu" In Formularea : Atitudinea Familiei Fata De El E Greu Acceptata a) Adverb De Mod , Grad Pozitiv , Nume
Tanscrie Doua Structuri Lexicale Care Desemneaza Elemente Specifice Ale Imaginarului Poetic Romantic In Poezia O,mama De Mihai Eminescu.Ajutorrrrr
Punctul De Intersectie A Mediatoarelor Unui Triunghi Este:A.centrul Cercului InscrisB.ortocentrulC.centrul Cercului CircumscrisD.centrul De Greutate
Construiește Enunțuri În Care Verbele De Mai Jos Sa Fie Pe Rand, Predicative Și Copulative. A Rămâne, A Părea, A Ajunge, A Ieși. DAU COROANĂ!
Aflati Numarul Natural X Din Egalitatea :2 La Puterea X + 3 × 2 La Puterea X Repede ,va Rooog!!!!
Rezumat Morometii Volumul 1 Dau Coroana!!Sa Nu Fie Luat De Pe Net
Daca Prietenii S-ar Caza Cate Unul In Fiecare Camera,trei Dintre Ei Ar Ramane Fara Camera,iar Daca S-ar Caza Cate Doi In Camera, Raman Doua Camere Libere.De Cat
Rezolvati Ecuatia 1+5+9+...+x=780.