Răspuns :
Dimineața mă trezesc la ora șapte ,apoi merg domol la baie pentru a mă inviora și a-mi face igiena corporala. Mă îmbrac repede în hainele pregătite de seara. Iau micul dejun, după care plec la școală. Acolo rămân până la ora 13 sau 14. După terminarea orelor, mă întorc acasă, mănânc, mă odihnesc puțin, după care mă apuc de teme.
După amiaza ies în parc sau mă relaxez citind și ascultând muzica. Seara cinam în familie.
După amiaza ies în parc sau mă relaxez citind și ascultând muzica. Seara cinam în familie.
Dimineața mă trezesc la ora 7:00 , apoi merg domol la baie pentru a mă înviora și a-mi face igiena corporală.Mă îmbrac repede în hainele pregătite atent de seară.
Iau micul dejun,după care plec la școală.Acolo rămân pâna la ora 13:00 sau 14:00.După terminarea orelor,mă întorc acasă,mănânc,mă odihnesc puțin,după care mă apuc de teme.După amiaza ies îm parc sau mă relaxez citind și ascultând muzică.Seara cinăm în familie.
Iau micul dejun,după care plec la școală.Acolo rămân pâna la ora 13:00 sau 14:00.După terminarea orelor,mă întorc acasă,mănânc,mă odihnesc puțin,după care mă apuc de teme.După amiaza ies îm parc sau mă relaxez citind și ascultând muzică.Seara cinăm în familie.