RO Study
👤
Neluburlacu81
Neluburlacu81
19-03-2018
Geografie
a fost răspuns
care parte a pamintului este rotunda
Răspuns :
Anutzzzzz
Anutzzzzz
19-03-2018
pamantul e bombat la ecuador si tot e rotund
sper ca te.am ajutat
Answer Link
C1t1l2n3
C1t1l2n3
19-03-2018
Pamantul este rotund mai corect putin bombat la ecuator si de la ecuator este deja rotund.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 51+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Partea De Vorbire Și Funcția Sintactică A Cuvintelor Din Propozitia Următoare: Fugea Așa De Tare, Că Nimeni Nu Ajungea.
Partea De Vorbire Și Funcția Sintactică A Cuvintelor Din Propozitia Următoare: Ea Striga De Se Auzea Până Departe.
Cat Este ?|8-√65| **Cu Toti Pasii De Rezolvare
Cine Poate Sa Mi Spuna Daca Am Făcut Bine? Va Rog Dau Coroana Va Rog Urgent
Daca La Un Numar De Doua Cifre Se Aduna 4 Si Se Împarte La 7 Se Obtine Acelasi Rezultat Că La Impartirea Cu 6 A Diferentei Dintre Numar Si 9.Care Este Numarul?
Animale Nevetebrate. Acvatice Cu Peretele Corpului Perforat.acvatice Cu Corp Fix Sau Mobil Cu Multe Tentacule.cu Corp Cilindric Turtit Cu Diferite Medii De Viaț
După O Reducere Cu 15%un Produs Costa 170 Lei. Sa Se Determine Prețul Produsului Înainte De Reducere
VREAU SI EU O COMPUNERE IN ENGLEZA VA ROG . sa Fie Despre Orice , Nu Ne-a Dat O Tema Anume . sa Fie Lunga Si Sa Fie Frumoasa va Rooog ❤❤ dau Coroana Si 20 Pc
De Ziua Lui Adrian A Cumpărat Un Tort De 43 De Lei Sucuri De 29 De Lei Și Fursecuri De 34 Lei. Câți Lei A Cheltuit
Va Roooog Imi Trebuie Foooooarte Urgent Macar Daca Nu Puteti O Pag Macar Jumate Dar Urgennnt Compunere De O Pagina A4 Ce Mia Placut In Scoala Primara