RO Study
👤
ScoobyPika
ScoobyPika
19-03-2018
Fizică
a fost răspuns
Exista def.dilatari ,si Ce este ea ?
Răspuns :
Anutzzzzz
Anutzzzzz
19-03-2018
Dilatarea termică este fenomenul fizic prin care dimensiunile (volumul, suprafața, lungimea) unui corp cresc în urma variației temperaturii. Fenomenul opus se numește contracție termică.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 88+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Care Sunt Subiectele Simple Și Subiectele Multiple Din Propozițiile De Mai Jos: Brazii Pădurii Și Zăpadă Strălucitoare Au Uimită Pe Sora Mea. Diana Nu Văzuse Co
Precizează Ce Parte De Vorbire Sunt Fiecare Dintre Cuvintele Scrise Italic În Fragmentul Următor.
Ajutatima La Ex 5 Si 8 Va Rog
A) Determinați Valorile Cifrei X, Pentru Care Fracţia 7/5x Se Transformă În Fracţiezecimală Finită.
La Un Joc Pe Calculator, Trei Frați Au Obținut Împreună 82 De Puncte. Petru A Obținut Dedouă Ori Mai Multe Puncte Decât Dan, Iar Radu A Obținut Cu 13 Puncte Mai
Hey Am O Problemă De Logică Și Nu Pot Sa O Rezolv. Eu Am Imrumutat De La Mama 25 De Lei Si De La Tata Tot 25 De Leiin Total Am 50 De Lei. Merg La Magazin Si Cum
Exercițiul Din Imagine Va Rog
Formați O Proporție Cu Ajutorul Termenilor: a 4; 5; 12; 15; b 10; 14; 15; 21; c 2; 5; 12; 30; d 4; 7; 36; 63;
Expozitiunea Cartii Minunea!!va Rog Frumos
Ajutor Va Rog La Aceste Doua Probleme! Ma Ajuta Și Dacă Rezolvați Numai Una! Mulțumesc Dau Coroana