RO Study
👤
Izalea
Izalea
19-03-2018
Biologie
a fost răspuns
puteți să mă ajuți!
Răspuns :
TrenulețulAlfabet
TrenulețulAlfabet
19-03-2018
2_ F; A ; A. 3_ 1. Deșeurile se colectează pentru a salva natura. 2. Este important să colectăm deseurile. 3. Dacă nu le colectăm ne inbolnăvim.
Answer Link
Justingamerrop5ohqc
Justingamerrop5ohqc
19-03-2018
2.F.A.F
3.Colectarea deseurilor ajuta la evitarea poluarii.Plus ajuta la vietile umane.Si cel mai inportant este viata noastra!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 85+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Aratati Ca Suma A Cinci Numere Naturale Consecutive Este Divizibil Cu 5
Care Credeti Ca Ar Fi Cauzele Schimbarilor Petrecute In Viata Romanilor Dupa Cucerire
Comentati Va Rog Proverbul Acesta---Mai Bine O Mustrare Pe Faţa Decit O Iubire Tainuita.------ Mersi
Ex:4 va Rog Ajutatima
Bianca Are O Suma De Bani.dupa Ce Cheltuie In 1 Zi 1|3 Din Suma.a 2 Zi 1|4 Din Suma .a Ramas Cu 75lei..ce Suma A Avut Bianca Pa Inceput..??
O Croitoreasa A Primit Doua Bucati De Sfoara In Lungimea De 51 De Metri Pentru A Confectiona Uniforme. Ce Lungime Are Fiecare Bicata , Daca Bucata Mai Lunga Est
Dau Coroana Și Pcte Adăugătoare! Repede Văăăă Rogggg Ajutați-mă Și Pe Mine Nu Vă I-a Mult Timp Văăă Rog!Răspundeți-mi Mai Pe Lung! Răspundeți La Următoarele În
Mini Informatie Despre Iile Nationale☺☺multumesc!!
Va Rog Ajutatima Cu Exercitiul 16.Marchez Cel Mai Bun Raspuns.
Titluri Cu Probleme Găsește Titlurile Unor Texte Cunoscute Care Cuprinde Nr Ce Reprezintă Soluții Ale Problemelor De Mai Jos Cel Mai Mic Nr Impar Mai Mare Decât