RO Study
👤
Anonim
Anonim
19-03-2018
Limba română
a fost răspuns
sens asemanator pentru contrar
Răspuns :
Аноним
Аноним
19-03-2018
[tex]contrar = opus \: sau \: invers[/tex]
Answer Link
Аноним
Аноним
19-03-2018
contrar - inversat ( invers )
(sau cu sens contrar ) adica opus
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 89+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Sa Se Calculeze: A) Cos 15° Și Sin 105°. B) Sin 25° Cos 65°+cos25° Din 65°. C) Sin20°+sin35°- Cos70°- Cos55°. D) Sin115°+ Cos 65°. URGEEENT VA ROOG
Par 10. Redactează Un Text Creativ (compunere) De 15-20 Rânduri, Dezvoltând Următoarele Propoziții Simple Şi Adăugând Unele Expresii Din Poezia Lui Șt. O. Iosif
URGENT!2. Répondez Aux Questions Selon Le Modèle - Vous Allez Dormir Chez Bernard? (à L'hôtel) - Non, Nous N'allons Pas Dormir Chez Bernard, Nous Allons Dormir
Ajutatima Va Rog Dau Coroana
2 Aveți Informatiile Necesare Rezolvării Exercitiilor De Mai Jos. 1. Lungimea Lui [AE] Este Egală Cu...... Cm. Sp 5p 5p 5p Sp A.3.2 B.3.5 C.2,4 2. Lungimea Lui
Помогите Даю 35 Балов 327
22 Fie Numărul 2,(153). Scrieți Pe Caiet Cifra Care Reprezintă, Pentru Acest Numǎr: A A 5-a Zecimală; B A 15-zecimalǎ; C A 100-a Zecimalǎ.
CINE ÎMI SPUNE CARE ESTE ID LUI DE PE BRAWL STARS SI ÎSI ZICE NUMELE AZI VA PRIMI 50 DE PUNCTE SI COROANĂ!!!!!! VA ROOOGG. EU IN ACEST MOMENT MOMENT MA JOC BRAW
Mara A Parcurs Un Traseu In Trei Etape: Prima Jumatate Din Drum Cu Masina, Trei Sferturi Din Rest Cu Bicicleta Si Ultimii 2 Km Pe Jos. Ce Lungime Are Traseul? (
Vă Rog Acum Să Mă Ajutați Nu Mă Ajută Nimeni Ex Din Poză