RO Study
👤
Lulu120
Lulu120
19-03-2018
Limba română
a fost răspuns
un sinonim pentru cuvantul ,,cu putinta,,
Răspuns :
Cloroform
Cloroform
19-03-2018
Capacitate,posibilitate.
Sper ca te-am ajutat!
Answer Link
Andreea1111111111151
Andreea1111111111151
19-03-2018
cu putinta=cu posibilitate
Succes!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 61+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Analizați 5 Adjective Pronominale Din Sceneta “Vrem Să Vă Dăruim Câte O Fereastră”
APLICA! Scrierea Imaginativă A Unui Text Pe Baza Unui Şir De Intre Pe Baza Întrebărilor De Mai Jos, Scrie Un Text, De Şapte Enunţuri, Despre Participa Spectacol
Sa Se Determine M € R Pentru Care Inegalitatile Sunt Verificate Pnetru Orice X € R a) (m-4)x²+(m-5)x+m-5 <0 b) (m²+ 3m)x²-2(m+3)x+2>0 Am Nevoie Urgenttt
Fă O Compunere Imaginară Cu Minotaurulajutați Mă Dau 30 De Puncte
6. Selectează, Din Text, Sinonime Pentru Cuvintele Date. A Alinta- A Promite- Ghinion- ; Bani-
La Nu Carnaval S-au Folosit 540 De Baloane Roși ,de Șase Ori Mai Puține Baloane Albastre , Iar Baloane Galbene , De Trei Ori Mai Multe Decât Cele Albastre A) Ca
Partea Cea Mairodnica A Campiei Romane
Subliniază Varianta Corectă În Enunțurile Următoare: •Din Cauză Că Nu Se Pregătise Pentru Examen, A Dat Numai Răspunsuri Aleatoare / Aleatorii. •Prezicerile Ora
Scrieți Un Text În Care Să Folosiți Pronume Învățate Și 3 Adjective La Diferite Grade De Comparație... Vă Rog Am Nevoie Urgent
5.În Următoarea Secvență Din Textul C: Binecuvânt Pânea Și Luna., Cuvintele Aflate În Raport Sintactic De Coordonare Copulativă Au Funcția Sintactică De: A. Sub