RO Study
👤
Eu6541
Eu6541
18-03-2018
Istorie
a fost răspuns
Ce a facut Stefan cel Mare in timpul domniei sale?
Răspuns :
Shchch57
Shchch57
20-03-2018
pai .... a construit multe biserici / manastiri .. dar nu asta conteaza, a fost domn al Moldovei si s-a luptat cu otomanii si a invins
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 49+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Care Este Definitia Basmului
Spune-ti Etapele Analizei unui Produs
Va Rog Sa Ma Ajutati Si Pe Mine Imi Trebuie Si Mie 3 Propozitii Cu Cuvantul Argintiu Si 3 Cu Cuvantul Rubiniu
Bunicul Imarte 18baloane Celor 3nepoti ai Sai Astfel:o Treime Din Baloane Primului Nepot O Sesime Al Doilea ,iar Al Treilea Restul.cite Baloane A Primit Fiecar
Daca 2a/9b=8/27 Calculati,5a+8b/3a+7b./-inseamna SupraVA ROG AJUTATI-MA!!!
Explicatii Metaforele " Mandra Glasuire " Si " Bulgari Fluizi " .
Dragos Are De Rezolvat Un Nr De Probleme.in Prima Zi Rezolva 4/10din Nr Total,a2a Zi3/10 Din Nr Total, Iar A3a Zi 2/10din Nr Total.ce Fractie Din Nr Total I-a R
Selectati Din lista De Mai Jo Fomele Corecte , Pecizan Cauza Geselilor Constatate : boliclinica/policlinica , Rotisor/rotisor , Cvorum/corum , Geanta/janta , F
Scrie O Compunere Cu Titlul Natura Jucausa Folosind 4 Propozitii Simple , 5 Adjective Inaintea Substantivelor , 2 Propozitii Negative , 2 Propozitii Interogativ
Complete The Sentences By Using The Correct Preposition And The Correct Form Of The Verbs In Brackets.1.I Am Very Interesed.........(know)more Abut Superstition