RO Study
👤
Icarimon
Icarimon
18-03-2018
Chimie
a fost răspuns
Cum identific alchina care conține 92,3% Carbon?
Răspuns :
Moonlight01
Moonlight01
18-03-2018
Scrii formula generala la alchine : CnH2n-2
Deduci masa moleculara : 14n-2 g/mol
Aplici formula: % C = mC/M×100
92,3 = 12n/14n-2×100
Afli n si inlocuiesti in formula generala
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 58+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Un Motociclist Parcurge O Distanță In Patru Zile Astfel: In Prima Zi O Treime, A Doua Zi O Treime Din Rest, A Treia Zi O Treime Din Noul Rest Iar A Patra Zi Res
2. Precizează Prin Ce Sunt Introduse Propoziţiile Atributive Din Frazele De Mai Jos. Faptul Că M-a Ajutat La Nevoie M-a Impresionat. Rochia Pe Care Mi-am Ales-o
Observați Ilustratiile De Mai Jos. . Care Este Comportamentul Corect În Fiecare Loc Public Ilustrat? De Ce Pot Să Apară Conflicte Între Oameni În Aceste Locuri?
Scrie Eu Text De 10 12 Randuri In Care Sa-l Prezinți Pe Heracle .
4.Suma A Trei Numere Naturale Impare Consecutive Este 33. Care Sunt Numerele? Plz
Va Rooooggggg Ajutooorrr!!!
Din Rosia Montana Pana La Cluj Sunt 170 Km Primul Tren Care Pleacă De La Roșia Montana Merge Cu 80km Pe Ora Și Al Trenul Care Pleacă De La Cluj Spre Roșia Mont
Exercițiul 37 , Ajutttttorrrrrrr!!!!
7. Verbul Scris Greşit Este În Propoziția: A) Feciorul De Împărat Îşi Ia Inima În Dinţi. B B Să Nu Fii Trist În Această Zi! Va Răsuna Văzduhul De Trilurile Cioc
3. La Un Moment Dat, Bogdan Afirmă Că Profesorii De Română Dau Mereu Teme Despre Prieteni Şi Prietenie. Esti De Acord Cu Această Afirmatie? Dacă Da, Explică De