RO Study
👤
Evelin27
Evelin27
18-03-2018
Engleza
a fost răspuns
E urgeeent
Dau coroana
Răspuns :
StefaniaStefistef
StefaniaStefistef
18-03-2018
1.Were interviewed
2.The bins have already been emptied
3.They weren’t printed when I arrived
4.Were recently banned
6.The winner will not be announced
Sper ca e corect
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 19+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Cei Doi Prieteni S-au Mirat Ca S-au Intalnit Tocmai In Munti. ( Verbele : S-au Mirat Si S-au Intalnit Sunt Verbe Active Pronominale Reflexive Sau Doar Verbe Pre
Explica De Ce Un Animal Nu Poate Trai In Afara Mediului Sau De Viata
Cati Atomi De Cupru Sunt Cuprinsi Intr-o Monedă Cu Masa De 2g..... Va Rog Sa Ma Ajutati .... Am Nevoie De Exercitiu Pâna Mâine
Nu Inteleg Aceasta Problema! Va Rog Sa Ma Ajutati! (cred Ca Este Cu Date In Plus Sau Este O Greseala)mama, Tata Si Corina Au Impreuna 90 De Ani.Mama Este De 3 O
Ce Inseamna Climb In Engleza?
Construiti Un Patrat Cu Latura De 1cm.construiti Un Alt Patrat Cu Latura De 2 Ori Mai Lunga.comparati Perimetrele Patretelor Raspunzind La Intrebarea:,,De Cite
Urmatoarele Functii Sunt De Forma f : |R -> |R , F(x) =ax + B Unde A,b ∈ |R . Precizati Coecififientii A Si B Daca :a) f(x)=2x+3 b) f(x)= 3x-2Stiu Raspunsur
Propoziti Cu Substantivele Furnica Omul Busteni In Care Acestia Sa Fie Subustantive Popri
Intr-un Paralelogram ABCD , Punctul O Este Intersectia Diagonalelor. Aria Paralelogramului Este Egala Ccu 32 De Cm Patrati . Aria Triunghiului AOB Este Egala Cu
Va Rog Va Rog Autati-ma Pliss1. Analizati Substantivele Din Textul Urmator: (caz, Nr,fc Sint),, Si Deodata Un arc sangeros De lumina crescu in Rasarit; o Fierbe