RO Study
👤
Cucugiorgiana
Cucugiorgiana
17-03-2018
Franceza
a fost răspuns
AJURORRRRR OFER 50 DE PUNCTEEEEEEE
Răspuns :
Andreemirela
Andreemirela
17-03-2018
Bien=le mieux
Mal=moins mal
Bien=mieux
Mal=pis
Peu=plus peu
Beaucoup=plus
Beaucoup=plus
Peu=plus peu
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 53+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Va Rog Ajutor Dau Corona
Ce Meserie Avea Tatăl Lui Tom Degețel?
I Intr-un Spaţiu De Joacă Pentru Copii Sunt 7 Cutii Cu Câte 35 De Cuburi Man, 3 Cuti Cu Cine 45 De Cuburi Mici, Iar Restul Cuburi De Mărime Mijlocie, Aşezate In
Buna Ziua! Va Rog Sa Ma Ajutati La Acest Exercitiu! (cu Date Si Metoda Figurativa/grafica.)
Sa Se Afle Un Număr Știind Că 3 Pe 5 Din El Reprezintă 75. Ajutor!!!!dau Coroana!!
1 Desenează: A) Trei Drepte Paralele În Poziție Oblică; B) Două Unghiuri Ascuțite De Măsuri Diferite Și Un Unghi Obtuz; C) Două Unghiuri Drepte Care Au Câte O L
Știe Cineva Unde Pot Găsi Culgerea Aceasta? Am Căutat O Și Pe Net Și Nu Am Găsit O...
O Gradina Are Forma De Patrat Cu Latura De 85 M.aceasta Este Ingradita Cu Un Gard.Cati Bani S-au Cheltuit , Daca Un Metru De Gard Costa 35 Lei?
Cine Îmi Răspunde E Cel Mai Tare. Dau Coroană Folosiți În Enunțuri Pronumele: Mă, Te, Ne, Vă, Îți, Atât Ca Pronume Personal, Cât Și Ca Pronume Reflexive. DAU CO
Alcătuiți O Comunicare Un Dialog, Cu Defecțiunea În Care Sa Prezentați Activitatea Desfășurată La Nivelul Școli Cu Tema De "Dragobete" Iubește Românește După Re