RO Study
👤
Aleka27
Aleka27
16-03-2018
Limba română
a fost răspuns
Cuvinte cu sens asemanatoe pentru sa citeasca
Răspuns :
Ciftghik
Ciftghik
16-03-2018
sa citeasca - sa rosteasca
Answer Link
David2611
David2611
16-03-2018
Un cuvânt asemănător pentru a citii este a lectura
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 13+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Care Este Starea Sufletească A Lui Buf Atunci Când O Atacă Pe Roz?a) De Mirarec) De Furieb) De Fericired) De Curiozitate
Buna ! Va Rog Sa Ma Ajutati! Rezolvare De Clasa A Saptea . Ex. 2 Daca Puteți Și 3
Treceți Substantivele Din Versul Al Doilea La Numărul Plural Și Modificați Corespunzător Verbele.coroană Inimă Și 5 Stele Dau Dacă Răspundeți Corect
Va Rog Ajutatima! Dau Coroana !
Formuleazà, In 3-5 Rânduri, Idea Comunã Celor Douà Texte, Referitoare la Calatorie.
In Parcul Tineretului, Câțiva Copii Au Desenat Pe Asfalt Următoarele: Produs 246 6 6 = Diferență 342 4: = Cât 1968 = Sumă 3227 =
,,Cuvintele Sunt Imagini Pentru Gândurile Noastre” EXPLICA ACEASTA IDEE PLSSS DAU COROANA!!!!!!!!
Într-o Curte Sunt 120 De Păsări Şi Oi. Câte Păsări Şi Câte Oi Sunt În Curte. dacă În Total Sunt 298 De Picioare?
Va Rog Ajutați-mă. Cine Îmi Răspunde Are COROANĂ. Ambele Exerciții. REPEDE Trebuie Sa Le Trimit Pana La Ora 11:30.
E(n)=-4n Numerele Întregi M Și N Pentru Care E(m√5−2)+n⋅E(2−√5)+32=0 Sunt: a) M=-3, N=3 b) M=3, N=-3 c) M=3, N=3 d) M=-3, N=-3 Vă Rog, Am Nevoie Foarte Repede!