RO Study
👤
Ramonanyka
Ramonanyka
15-03-2018
Limba română
a fost răspuns
ce inseamna \frac{a.p}{subst.}
Răspuns :
Pisicuta2355yy
Pisicuta2355yy
15-03-2018
frac inseamna costum
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 89+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Bunicul A Cules Din Cireşul Din Curtea Casei 8 Kilograme De Cireşe. El Vrea Să Împart A) De Câte Coşuleţe Are Nevoie Bunicul, Dacă Pune În Fiecare Coşuleţ Un Sf
Textul Narativ Literar Citeste Fragmentul De Mai Jos, Extras Din Menamorfozele De Publius Ovidias Na Limba Román De Grigore Tinlaescul Caprine De Dorul Rit Deda
Gerul Aspru Şi Sălbatic Strânge-n Braţe-i Cu Jelire Neagra Luncă De Pe Vale Care Zace-n Amorţire; El Ca Pe-o Mireasă Moartă O-ncunună Despre Zori C-un Văl Alb D
❗️Scrieți O Poezie Minimum Șase Strofe Despre Viața Noastră De Școlar Cu Minimum Patru Adjective La Diferite Grade❗️ Va Rog Ajutați-mă Am Nevoie Urgent !!!!!!!
Tema Matem. Cl.2 4. Creează Şi Rezolvă Probleme După Următoarele Scheme. 17... ? Lei 67 ... 42 Lei 61 97 ... ? Lei 1 M ...? 8 Lei 4 M ...? Lei ? M...? 56 Lei Re
1. Où Se Trouvent Les Pays? Complète Les Phrases Avec De La, De L, Du, Des. La France Est À L'ouest........ Belgique. Le Canada Est Au Nord ....... Etats-Unis.
Fie Funcția F: R-R, F(x)=4x+a, Unde A Este Număr Real. Arătați Că Pentru Orice Număr Real A F(2)-f(-2) = 16. Når Real Studiati Monotonia
Ajutaţimă Va Rog.succes!
Ajutați Mă!!! Va Rog
Asociaza Fragmentul Din Amintiri Din Copilärie De Lon Creangã Cu Un Alt Text Literar Studiat La Clasa Sau Citit Ca Lectura Suplimentara, Prezentând, In 50 - 100