Răspuns :
(X la 2 + x +2x +2) la 2= (x la 2 +3x+2) la 2= x la 3 +9x la 2 + 4 + 6x la 3 + 12x+4x la 2= 7x la 3 + 13x la 2+ 12x+ 4
*_Folosind formula de calcul prescurtat : (a+b)(a-b), obtinem, in cazul nostru :_*
(x+2)(x-2) = x la puterea a 2-a + 2 la puterea a 2-a.
*_Aceasta formula de calcul prescurtat se numerate : ,,produsul sumei cu diferenta a double termeni"._*
(x+2)(x-2) = x la puterea a 2-a + 2 la puterea a 2-a.
*_Aceasta formula de calcul prescurtat se numerate : ,,produsul sumei cu diferenta a double termeni"._*