RO Study
👤
Alexdobosan
Alexdobosan
14-03-2018
Istorie
a fost răspuns
Ce este Revoluția Pasoptista?Dau coroana
Răspuns :
Andreimitru
Andreimitru
14-03-2018
Revolutia pasoptista este revolutia din 1848-1859 la nivel european cat si in țările române , obiectivele nationale fiind unirea Moldovei cu Muntenia si independenta lor . In Tara Româneasca revolutia s-a declansat in urma proclamatiei de la Islaz .
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 12+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Conjuga Verbul ,,a Spune " La Urmatoarele Moduri/timpuri (la Toate Cele Trei Persoane Sg Si Pl ) Ind-impf , Perf Simplu , M.m.p , Viitor 2 , C.o.p !! Ofer Coro
Determinați C.m.m.d.c. Și C.m.m.m.c. Al Numerelor 825 Și 315
O Placă De Metal Are Volumul De 0,002m³ , Daca R=1m . Determinati Inaltimea Plăcii . Va Rog Eu Am Făcut Asa :V=pi R²×h=> H=V/(pi×r²)h=0,002/(3,14×1²) De Aic
Am Nevoie De Ajutorul Dvs Trebuie Sa Fac Un Eseu In Franzeca La Tema,,La Lecture Est Le Voyage,pour Lequel Tu N'a Pas Bisain De Prendre Un Train",cine Ma Poate
Identifica Vocalele In Hiat Din Cuvintele: Arie, Campie, Fiinta, Folie, Liliac, Poet, Radio, Real, Vietate. VA ROG RAPID DAU COROANA
Comentează Următoarele Citate:• "Dintr-o Muncă Cât De Mică, / Dacă Nu Curge, Tot Pică. "• "Munca E Blagoslovită, / Când Te Ții De Ea Ai Pită."( Anton Pann, "Ope
Pentru Două Caiete Și Trei Cărți Se Plătește 19 RON Iar Pentru Trei Caiete Și Patru Cărți 26 RON Aflați Prețul Unui Caiet Și Al Unei Cărți
Factorul Comun Si Puterile Calculeaza 5la Puterea5 ×3-5 La Puterea5×2
Suma A Doua Numere Este 15. Produsul Lor Este Maxim
Sorin A Plătit O Bancnotă De 100 Lei Atunci Când A Cumpărat 5 Kg De Rosii Cu 5 Lei Kg, 7 Pâini Cu 3 Lei Pâinea Și 6 Sticle De Ulei Cu 7 Lei. Ce Rest A Primit So