RO Study
👤
Anonim
Anonim
14-03-2018
Limba română
a fost răspuns
exercitiul 1 va rog frumos .
Răspuns :
Аноним
Аноним
14-03-2018
a)Mam ' mare, mamaita, tanti Mita și D-l Goe.
b)D-l Goe vrea sa stea pe coridor .
c)Primește sfatul sa nu se aplece pe geam .
d)Băiatul a țipat ca si-a pierdut pălăria.
e)Băiatul se comporta urat.
f)Din cauza băiatului va fi dat afară.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 74+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
O Compunere 10-15 Cuvinte In Care Sa Va Imaginați Ce S Ar Fi Întâmplat Cu Tezeu Da Ca Arianda Nu L-ar Fi Ajutat
1.Motorul Unei Maşini Dezvoltă O Putere De 9kW, Atunci Cand Se Deplasează Pe Un Drum Orizontal Cu Vitez De 108km/h. Să Se Afle: A) Lucrul Mecanic Produs De Moto
Ajjjutorrrr...........
Scrieti Un Program C++ In Care Sa Aflati Cele Mai Mici/cele Mai Mari Numere Citite. DAU CORANA!!
AM NEVOIE URGENT DE Functie Sintactica La: A Intinde REPEDE DAU COROANA SI 5 STELE
Fir Abcd Un Trapez Cu AB||CD.daca AB =9cm Și Cd =13cm Atunci Linia Mij La Trapezului Are Lung De....
5. A. Schimbă Numărul Substantivelor Şi Scrie Forma Potrivită A Adjectivelor Care Le Însoţesc. Ay Mulțime Gălăgioasă Boieri Bogaţi - Tovarăş Vechi - Vremuri Gre
Dacă Am Așeza Elevii Unei Clase Câte Trei Într-o Bancă, Atunci Ar Rămâne Două Banci Libere Iar În Ultima Ocupată Ar Fi Așezat Doar Un Elev. Dacă I-am Așeza Câte
Please Help Me, You Have The Photo, I Need Right Now Very Fast Guys!!
In Doi Saci Sunt 67 Kg De Mere. Dacă Dintr Un Sac S Ar Scoate 5 Kg Ar Rămâne Același Cantitate De Mere În Fiecare Sac.Câte Kilograme De Mere Sunt În Fiecare Sac