RO Study
👤
Eodduddie
Eodduddie
14-03-2018
Limba română
a fost răspuns
opusul la Râzi și la pleacă
Răspuns :
Spaggly1
Spaggly1
14-03-2018
râzi-plângi
pleacă-vine
Answer Link
Аноним
Аноним
14-03-2018
• Opusul cuvintelor este :
râzi = plângi
pleaca = vine
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 28+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
1)Determinati Toate Numerele Naturale Cuprinse Intre 150 Si 360 Care Se Divid Cu 10 Si Cu 15.2)Care Este Cel Mai Nic Numar De Bomboane Cares-ar Putea Pune In Pu
562 De Pagini De Cite Ori S-a Folosit Cifra 4
Calculati Raportul Numarului De Atomi,respectiv,raportul Masic,pentru Urmatoarea Substanta:Mg(NO₂)₃.Aceasta Este Rezolvarea:Mg:N:O=1:2:6M=AMg+2AN+6AOM=24+28+96M
Cum Se Numeste Patrulaterul Pentru Care Oricum Am Uni Doua Puncte Din Interiorul Sau,segmentul Determinat De Ele Se Afla Situat In Intregime In Interiorul Sau?
Fie Triunghiul ABC Ascutitunghic Si (AD Bisectoarea Unghiului BAC,D Apartine Lui (BC).Se Duc BE _|_ AD ,CF_|_AD.a)unghiul EBC=unghiul FCBB)Daca BE Intersectat C
Stiind Ca 7a+3b/5a+b=8/5.Calculeaza A/b.
Rezolvati Exercitiile:1.Cand Tatal Meu Avea 31 De Ani, Eu Avem 8 Ani. Astazi Tatal Meu Este De 2 Ori Mai In Varsta Ca Mine. Cati Ani Am Acum?2.Calculati Aria Un
Alcatuieste Un Text Despre Prietenie Care Sa Inceapa Cu Propozitia : La Inceput Nici Nu L-am Bagat In Seama. In Text Sa Participe Personaje, De Descris Vestimen
In Curte Erau 63 De Pasari, Adica Rate, Gaste Si Gaini. Stiind Ca Ele Puteau Fi Grupate Astfel Incat La O Gasca Sa Corespunda 3 Gaini, Iar La Doua Gaste, O Rata
Se Stie Ca O Hartie Tip A4 Are Dimensiunile Aproximative De 297 Mm Si De 210 Mm.In Desenul De Mai Jos Ete Ilustrat Modul In Care Se Obtin Alte Tipuri De Hartie: